2777
2789
عنوان

بیاید از چیزهایی که ذهنتون رو درگیر کرده بگید😥

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 40 پست
ب مشکلات مالیمون دست تنگیمون ک این مدت قراره بکشیم

هیعنی 

ایشاله دست و بالتون باز میشه و پر برکت 

واقعا مشکل مالی خیلی سخته 

منم انقدر به هزینه های کنکور و کتاب کردم دارم دیوونه میشم

در حال حاضر یه کاربر کج فهم نی نی سایت ذهنمو درگیر کرده دلم میخواد بشورم پهنش کنم چهار پنج ماه پیش یه سوتفاهم بین ما پیش اومد یک ساعت براش توضیح دادم نمیفهمه باز میپره به من اون وقت تا همین الان امضاشو خطاب به من نوشته کلی چرت و پرت توش نوشته😐

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بعضی آدمها، از ما خوششون نمیاد؟  با اینکه هیچ کار بدی در حقشون نکردیم! 🤔

نمیدونم 😶

ولی همیشه که نباید همه از ما خوششون بیاد و برعکس 

دنبال دلیل نباش اصلا 

شاید ذهنیت طرف فرق میکنه و معیار هاش 

یا کارهای تو به چشمش بد میاد

هیعنی  ایشاله دست و بالتون باز میشه و پر برکت  واقعا مشکل مالی خیلی سخته  منم انقد ...

واینکه دوتابچه کوچیک داشته باشی سختتره شوهرم شغل خوبی داره اما ب دلایلی خیلی این مدت تنگی سختی کشیدیم وفعلا اینطوره تاچن ماه اینده رو اخلاق شوهرم خیلی تاثیرگذاشته...

بخند دختر....هیچکس ب غمت اهمیت نمیده....

ذهنم درگیراینه چراتابا عشقم بحث میکنم پیام ندم یکی۲روزبلاک میککه ازهمه جا ک بحرف بیامنم هی برم سمتش ...

عزیزم من از رابطه تون خیلی خبر ندارم 

ولی حس میکنم این آدم برات سمیه 

پس بشین باخودت حرف بزن و همه چیز رو بالا و پایین کن 

و اگ این رابطه باعث حال بدیت میشه رهاش کن

ازدواج، آینده شغلیم، کنکور سال بعد، آب کردن شکمم در عین حال بزرگ کردن باسنم، عاشق شدنم، اینکه کسی عا ...

خیلی سخته 

ولی برای خودت اولویت بندی کنی همه رو بهتره

منم الان بزرگ ترین درگیریم کنکور و کلاس و کتاب و هزینه ها هست 

تاپیک قبلم هست 🤦‍♀️

در حال حاضر یه کاربر کج فهم نی نی سایت ذهنمو درگیر کرده دلم میخواد بشورم پهنش کنم چهار پنج ماه پیش ی ...

عزمزمه وقتی توضیح میدی نمی‌فهمه 

بیخیال شو 

باور کن یکی دو روزه فراموش میکنی

سکوت بهترینه

واینکه دوتابچه کوچیک داشته باشی سختتره شوهرم شغل خوبی داره اما ب دلایلی خیلی این مدت تنگی سختی کشیدی ...

خیلی سخته 

با اینکه مجردم و سنم کمه ولی این گرونی و هزینه های زیاد رو حس میکنم

ما هم ۴ تا بچه هستیم 

و من فقط دارم به این فکر میکنم که نکنه هزينه هاي کنکور و کتاب و.. رو خانواده تاثیر بزاره

چون بابام وقتی مشکل داره رو اخلاقش تاثیر میزاره و به مادرم فشار میاد 

و عزیزم سعی کن همسرتون رو درک کنید و همراهش باشید 

صبوری کنید همه چیز حل میشه

انشاالله بهتر میشید  دکتر رفتید  پشت گوش نندازید  الان پدر و مادر من از کار زیاد ک ...

میترسم برم دکتر🥲

آخه اصلا کار سنگینم انجام نمیدم

مامانم میگه به خاطر سرماس

به امید روز ظهورش......😍         اللهم عجل لولیک الفرج ❤
عزمزمه وقتی توضیح میدی نمی‌فهمه  بیخیال شو  باور کن یکی دو روزه فراموش میکنی سکوت بهتری ...

من فراموش کردم اصلا بحثی نبود که اون دعوا داشت من داشتم توضیح میدادم که بابا سوتفاهم شده اصلا منظورم این نبوده ولی خب گویا در کنار کج فهمی کینه شتریم هست پنج ماه پیش اصلا فرض کن دعوام کردیم کوتاه بیا دیگه😂

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

میترسم برم دکتر🥲 آخه اصلا کار سنگینم انجام نمیدم مامانم میگه به خاطر سرماس

عزیزم نترس 

همیشه میگن پیش گیری بهتر از درمانه 

یه دو روز کامل لباس گرم بپوش و به خودت سرما نده 

اگر خوب شد بدون که از سرماس 

ولی دیدی ن ادامه داره 

برو دکتر