2777
2789

غلطططططط میکنن

خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. . 

اوایل خیلی خیلی زیاد الان چهارسال میگذره خداروشکر کم شده ولی باز تاثیر دارن یه گردش نمیتونیم بریم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باتمام وجودشون زیرپوستی دخالت میکنن ولی رو در رو جرات ندارن،شوهرمم چون روی خوششون رو فقط میبینه همیشه حرفشون رو گوش میکنه

دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭

زیاد زیاد این روزا هم فقط درگیر دخالت مادرشوهرم هستم خداروشکر این دفعه شوهرم پشتم وایساده و فهمیده مادرش مقصره ولی اگه مادرش بذاره راحت زندگیمونو بکنیم من بیخیالش هستم ها ولی اون ول کن ما نیست یه بار مارو تا مرز طلاق برد دوباره داره اذیتمون میکنه

اوایل خیلی خیلی زیاد الان چهارسال میگذره خداروشکر کم شده ولی باز تاثیر دارن یه گردش نمیتونیم بریم

الان چهارده ساله  زندگی میکنم تو همه چیز اظهار نظر میکنن دخالت  حتی یک ش و ر ت میخوام بخرم 

الان چهارده ساله  زندگی میکنم تو همه چیز اظهار نظر میکنن دخالت  حتی یک ش و ر ت میخوام بخرم ...

مقصر شوهرته و خودت من چندبار دعوای اساسی انداختم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده