2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت من اجازه هیچ کار ندارم بدون مشورت

ما هرکاری دلمون بخواد میکنیم شوهرم تو این مورد باهاشون کاری نداره مادرشوهرمم سر همین که ازش نظر نمیخواییم فقط با من و شوهرم دعوا میکنه هرچی دلش میخواد میگه

منم یه بار دعوای اساسی کردم یکم ادم شدن از ترس ابروشون

اره دعوا جواب میده گاها

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
زیاد زیاد این روزا هم فقط درگیر دخالت مادرشوهرم هستم خداروشکر این دفعه شوهرم پشتم وایساده و فهمیده م ...

عروس وسطی اصلا نزدیک شون نیومد گفت دور دوستی  شاید دوهفته یکبار اونا بیان 

روم نمیشه دعوا کنم  یا چیزی بگم خونه عروس وسطی شون اصلا نمیرن  ولی هرشب هرساعت خونه ما هست ...

خونه منم هیچوقت نمیرن ولی جاریم یا باید خودش باشه یا اونا برن تو هم مثل جاریم شدی حالا چون من مثل اونا نیستم با من بدن با جاریم خوبن با تو هم خوبن؟

ما رو بدنام نکردن بدبخت کردن من و تا پای طلاق کشوند مادرش با بچه 40روزم دیگه بخاطر یه مسئله ای برگشت ...

منم به خاطر مادرش تا پای طلاق رفتم عروس دوماه بودم ولی چون عاشق هم بودیم برگشتم خودشونم از ترس ابروشون گفتن طلاق نمیدیم