2777
2789
عنوان

تولد پدر شوهره

412 بازدید | 15 پست

تولد خودم ک هیچ کاری برام نکردن بنظرتون چی بگیرم برا تولدشون نه عیدی نه کادو تولد کلن دایورتم همیشع

ولی پدر شوهرم ادم محترمیه بنظرتون چیکار کنم

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کادوی خوب بایه دسته گل بگیر مطمئن باش عزیزترمیشی

گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...
چاپلوسی؟

نگوچاپلوسی 

بگوسیاست 

من امتحان کردم قبلابیشتر جبهه میگرفتم وتلافی میکردم ولی با خوبی کردن بهترجواب گرفتم.منظورم اینه هرچیزی به اندازه.اینجا هم پدرشوهر بزرگتره هم رکن اصلیه خونس پس بهتره سیاست به خرج بدی

گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...

عزیزم میتونـی ادکلن یا پارچه ی کت/شلوار بخری. 

با ی جعبه شیرینـی ام برید منزل پدرشوهـر. 

مطمئن باش هم عزیزتر میشی هم همسرت خیلی خوشحال میشـه

ب حرف کاربرهـایی ک گفتنـد هیچی نخر توجه کن عزیزم اینـا تا کسـی براشـون قدمی برنداره حاضر نیستنـد کاری واسهـی کسی بکنند

نگوچاپلوسی  بگوسیاست  من امتحان کردم قبلابیشتر جبهه میگرفتم وتلافی میکردم ولی با خوبی کر ...

والا تا جایی که احترام دو طرفه باشه میشه سیاست در غیر این صورت طرف کاری برام نکنه من هی براش خوبی کنم میشه اویزونو چاپلوسی