2777
2789
عنوان

معلما مجبور میکنن کتاب های

190 بازدید | 6 پست

قلمچی بگیریم خیلی از بچه های سال بالا پرسیدم و تحقیق کردم همه میگن خوب نیست کتاباش 

مثلا معلم ریاضی گفت ابی قلمچی ، حالا من بن خرید دارم .به نظرتون با همون بن، ابی قلمچی بخرم یا کتاب سه سطحی ؟ 

خیلی کتاب های خوبی نداره قلمچی

منم خیلی کم به دانش آموزام پیشنهاد میکنم بعضی دروس رو

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آبی قلم چی که همون تست های کنکوره  سال بالایی هاتون درباره تست های کنکور گفتن تست هاش خوب ن ...

اهوم گفتن خوب نیست . خیلیا گفتن 

حالا خوبه بخرم یا نه؟ ( کلاس ۱۰ ام )

اهوم گفتن خوب نیست . خیلیا گفتن  حالا خوبه بخرم یا نه؟ ( کلاس ۱۰ ام )

نمیدونم معلم تون قراره از روی چی تکلیف بده.

ولی اگه به اختیار خودته برو از سایت قلم چی و خیلی سبز و مبتکران ،نمونه های کتاب ها رو ببین و انتخاب کن

خیلی کتاب های خوبی نداره قلمچی منم خیلی کم به دانش آموزام پیشنهاد میکنم بعضی دروس رو

به نظر شما برای فیزیک خیلی سبز ؟

برای زبان میکرو طبقه بندی ، ( زبانم ضعیفه دنبال کتابی هستم که خوب توضیح داده باشه ) 

برای زیست خیلی سبز یا برآیند نشر الگو ؟ 

تهیه کنم ؟

به نظر شما برای فیزیک خیلی سبز ؟ برای زبان میکرو طبقه بندی ، ( زبانم ضعیفه دنبال کتابی هستم که خوب ...

فیزیک اگه سطحی خیلی بالاست نردبام ( البته ب عنوان منبع اول پیشنهاد نمیشه)، اگه سطحی متوسطه،خیلی سبز و اگه ضعیفی میکرو گاج

برای زبان دنبال تست نرو، ماجراهای من و درسام خیلی سبز خوبه

زیست بهترین منبع پینوکیو هستش

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)