2777
2789
عنوان

خیلی ناراحت میشم از حرف زن دوست شوهرم بیاید بگید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 52 پست
تا یه حدی جواب میدم ولی کلا آدم حاضر جوابی نیستم

پس نبینش شوهرت و دوستش همو ببینن

شما بگو با خانمش اختلاط نمیکنم یا جواب بده

وقتی میگه خونه ات کوچیکه

بگو شکر خدا مال خودمونه ادم با زحمت خودش بخره زیر منت پدرشوهر نره که پس فردا هر چی دلشون خواست بهت بگن و بشی کلفتشون

نتونی جیک بزنی اونوقت چرا؟ چون حرفی بزنی از خونه اش میندازتت بیرون

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
خیلی بیش از حد

نمیتونی رفت و آمدتو کم کنی یا حذف؟؟؟

من خداروشکر این مدل آدما رو خودکار حذف میکنم یعنی اصلا دست خودم نیست 

دقیقا یکی بود که همسرش دوست صمیمی شوهرم بود خیلی هم مرد خوبی بود ولی زنش عقده ای به تمام معنا هرچی رفت وآمد میخواستم کم کنم نمیفهمید یا خودشو میزد به نفهمی کلا حذف کردم هم خودشو هم شوهرشو تمام

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بابا ولش كن اون تازه ب دوران رسيده رو  فقط كلامي جوابش رو بده ... ك ما أهداف بالاتري دار ...

همسر خودشم پزشکه ،ولی خودش نه یه مدرک  از یه دانشگاه خیلی سطح پایین داره نمیدونم مشکل چیه که اینطوری رفتار میکنه البته دلیلش اینه که ندیده تو زندگیش میخواد عقده هاشو اینطوری خالی کنه

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
نمیتونی رفت و آمدتو کم کنی یا حذف؟؟؟ من خداروشکر این مدل آدما رو خودکار حذف میکنم یعنی اصلا دست خود ...

میگم یه طوریه که نمیشه البته باید سعی کنم که حذفش کنم چون داره عصبیم میکنه

واقعا دارم اذیت میشم همش احساس تحقیر و کمبود دارم

باهاش رفت و امد نکن 

منم شوهرم با دوستاش دوستی چند ساله داشتن من از خانوماشون خوشم نیومد گفتم من با اینا رفت و امد نمیکنم خودت دوست داری با دوستات مجردی برو من نمیرم خونشون دیگه

باهاش رفت و امد نکن  منم شوهرم با دوستاش دوستی چند ساله داشتن من از خانوماشون خوشم نیومد گفتم ...

باید همین کارو بکنم منم

میگم یه طوریه که نمیشه البته باید سعی کنم که حذفش کنم چون داره عصبیم میکنه

تحویلش نگیر خودتو با پذیرایی مشغول کن مثلا میری چایی بریزی لفتش بده سعی کن پای حرفش نشینی و خودتو با کارای خونه مشغول کن وقتی میاد 

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹

وسط حرفش برو دستشویی یا بیرون

خودتو با گوشی مشغول کن

از رشته و اتفاقای دانشگاهت حرف بزن

بگو انقدر از آدمای بیسواد تازه به دوران رسیده بدم میااد

یه همکلاسی دارم تا قبل ازدواج یه دست لباس خوب نداشت الان میشینه برامون به پول شوهر و خانواده شوهرش مینازه

باز خوبه یه رشته ی خوب قبول شده وگرنه از خودش هیچی نداشت که بهش افتخار کنه

تحویلش نگیر خودتو با پذیرایی مشغول کن مثلا میری چایی بریزی لفتش بده سعی کن پای حرفش نشینی و خودتو با ...

باید کلا ارتباطمو باهاشون قطع کنم حتما دیگه به شوهرم میگم این بار که اینطوریه

وسط حرفش برو دستشویی یا بیرون خودتو با گوشی مشغول کن از رشته و اتفاقای دانشگاهت حرف بزن بگو انقدر ...

متاسفانه کلا آدم حاضر جوابی نیستم اون لحظه خیلی نمیتونم چیزی بگم بعدش داغون میشم

باید کلا ارتباطمو باهاشون قطع کنم حتما دیگه به شوهرم میگم این بار که اینطوریه

آره قطع کن خلاص 

حالا یا سری پا به پاشون جواب میون و حالشونو میگرن ولی من اینقد یکه حالم بهم میخوره فقط میخوام دیگه نبینمش

عزیزدلم چه خوبی تو اخه💙 بهش توجه نکن.. چقد بدم میاد از همچین آدمایی.. 

خوبی از خودتی عزیز دلم با اینکه ندیدمت حسم بهت خیلی مثبته❤️❤️

خیلی ناراحت میشم اصلا نمیتونم بیخیال حرفاش بشم بهترین راه فمر کنم این باشه که به شوهرم بگم موضوع رو و ارتباط رو کم کنم

خوبی از خودتی عزیز دلم با اینکه ندیدمت حسم بهت خیلی مثبته❤️❤️ خیلی ناراحت میشم اصلا نمیتونم بیخیال ...

دورت بگردم تو از همون آدمایی که برام شخصیته قابل احترامی داری❤️

بنظرم هرطور صلاح میدونی برخورد کن

همسرت حتمن درک میکنه..

دورت بگردم تو از همون آدمایی که برام شخصیته قابل احترامی داری❤️ بنظرم هرطور صلاح میدونی برخورد کن ...

میشه اسمتو بدونم چون خیلی از هم صحبتی باهات لذت میبرم از معدود افرادی هستی که اینجا اینقدر حس خوبی بهش دارم

درک میکنه میدونم ولی دلم نمیخواست یه طوری به نظر بیاد که من حسرت زندگی اون رو دارم و یه طورایی شوهرم ناراحت بشه و حس بدی پیدا کنه که نمیتونه  همچین زندگی برام فراهم کنه