2777
2789
عنوان

خیلی ناراحت میشم از حرف زن دوست شوهرم بیاید بگید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 52 پست
دورت بگردم تو از همون آدمایی که برام شخصیته قابل احترامی داری❤️ بنظرم هرطور صلاح میدونی برخورد کن ...

عزیزم ببخشید مزاحمت میشم ولی من هفته بعد میخوام برم عروسی عکس یه لباسو گذاشتم تاپیک قبلی که اینو بپوشم اکثرا گفتن جالب نیست میشه شما هم نظر بدی چون واسم نظرت مهمه

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
میشه اسمتو بدونم چون خیلی از هم صحبتی باهات لذت میبرم از معدود افرادی هستی که اینجا اینقدر حس خوبی ب ...

جان دلممم 

من اسمم اسماس و فقط یسال ازت کوچیکترم و فوق العاده شخصیت مهربون و محترمی داری❤️

اونقدههه خوبی تو که خودت نمیدونی💙

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم ببخشید مزاحمت میشم ولی من هفته بعد میخوام برم عروسی عکس یه لباسو گذاشتم تاپیک قبلی که اینو بپو ...

چشمممم حتمن 

اتفاقا رفتم صفحات اول ولی گفتم شاید برش داشتی 

الآن نظرمو میگم قربونت برم💙

جان دلممم  من اسمم اسماس و فقط یسال ازت کوچیکترم و فوق العاده شخصیت مهربون و محترمی داری❤️ او ...

چقدر خوشحالم که یه دوست خوب پیدا کردم💕💕

عزیزم من این چندتا تاپیک اخرتو دنبال کردم.

من یه زن عموی این شکلی داشتم. عموی من یکی از نامدارترین دندانپزشکای شهرمون بود و خیلی درامد بالایی داشت. کلا خانواده ی پدریم و همسرهاشون همه شخصیت های آکادمیک و تحصیل کرده ایی بودن الا زن این عموم که مریض عموم بود و نمیدونم چطوری باهم ازدواج کردن. ایشون از هر فرصتی استفاده میکردن برای کوبیدن مادر من و بقیه زن عموهام با پز دادن و تحقیر کردن های مداوم. با سفرهای افراطی که انگار صرفا برای پز دادن میرفت. مدام تاکید روی برند بودن لباساش داشت و اینکه زارا و مانگو و... برند نیستن هرچی من میپوشم اون برنده.

اینجور ادم ها هیچی برای ارایه ندارن و در واقع خودشون رو پایینتر از شما میبینن و میخوان این شکلی به خودشون و شما ثابت کنن اینطوری نیست. در واقع بیشتر از اینکه شما رو اذیت کنن خودش داره اذیت میشه چون همش خودشو پایینتر از شما میبینه. مطمئن باش این شکلیه. میدونم شما اهل پز دادن با تحصیلاتتون نیستین اگر یکبار اینکارو بکنین میبینین این خانم چطور براشفته میشه.

عزیزم من این چندتا تاپیک اخرتو دنبال کردم. من یه زن عموی این شکلی داشتم. عموی من یکی از نامدارترین ...

کاملا حق باشماست و درست میگید ولی هرکاری میکنم نمیتونم بیخیال حرفاش باشم ،بهترین راه اینه تا جایی که میتونم ازش دوری کنم