2777
2789
عنوان

خیلی ناراحت میشم از حرف زن دوست شوهرم بیاید بگید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 52 پست
من اصلا خریدام رو از جاهای بدی نمیکنم ولی واقعا دیگه نمیتونم در حد اون که پول مفت داره برم خرید کنم ...

من اگه جات بودم خودم با خانمه کات میکردم 

همسرت با دوستش ارتباطشو حفظ کنه اما شما وقتی اذیت میشی ادامه نده

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا دارم اذیت میشم همش احساس تحقیر و کمبود دارم

اون خودش خیلی حقیره ،مطمئنا کل ادمای اطرافش از دستش عاصی هستن حتی شوهرش ، با این تفاسبر این خانم اگه پول بهش تزریق نشه نمیتونه زندگی کنه

ازش فاصله بگیرو رفت و امد و ب هر بهانه ای کم کن

واقعا دارم اذیت میشم همش احساس تحقیر و کمبود دارم

ب شوهرت بگو خوست نمیاد رفتو آمد کنی بگو تو رفاقتتو با دوستت حفظ کن ولی دلم نمیخاد دیگه رفت و آمد خانوادگی داشته باشیم 

من اگه جات بودم خودم با خانمه کات میکردم  همسرت با دوستش ارتباطشو حفظ کنه اما شما وقتی اذیت می ...

از اول اینطوری باهم رفت و آمد کردیم قطع کردنش سخته ولی دیگه نمیتونم تحملش کنم باید یه کاری کنم

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
به شوهرت هم گفتی ؟ یعنی میدونه اون خانوم اینطوریه؟

نه نگفتم ،میدونی گفتنش یه طوری میشه که من بهش حسادت میکنم و حسرت زندگیشو دارم میترسم شوهرم ناراحت بشه که نمیتونه زندگی مثل اون برام فراهم کنه نمیخوام این حس رو بهش بدم

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
من اصلا خریدام رو از جاهای بدی نمیکنم ولی واقعا دیگه نمیتونم در حد اون که پول مفت داره برم خرید کنم ...

یه لحضه حس کردم لالی خوب جواب بده توام

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
بله ،البته من هنوز دانشجو هستم

بابا ولش كن اون تازه ب دوران رسيده رو 

فقط كلامي جوابش رو بده ... ك ما أهداف بالاتري داريم فعلا لزوم ب خرج هاي الكي نميبينم ... بگو هدف مم بالاتر از خرج هاي ظاهريه ... 

چيزي بگو دهنش بسته شه ... 

مطمئن باش اونم ب شما خسادت ميكنه و با اين كارا داره فقط دل هودشو خنك ميكنه 

….

میدونی‌مشکل کجاست

الان اینو دک میکنی

دوباره یکی دیگه مثل این بیاد یا یکی از خانواده خودت یا شوهرت اینجوری باشن چی؟

باید جوابش رو جوری بدی که دیگه نتونه حرف بزنه

مثلا بگو حداقل شوهر من از تلاش و‌کوشش خودش اینو برام خریده و هرچیزی که داشته رو گذاشته وسط

توکه هرچی داری صدقه سر پدرشوهرت