2777
2789
عنوان

یه مطلبی خوندم دارم دیونه میشم

186 بازدید | 14 پست

خانما نوزادم ۴۰ روزشه وقتی بغل میگیریمش سرشو میبره عقب کلا دوست داره پشتشو نگاه کنه 

امروز اتفاقی دیدم از علائم اوتیسمه 

😭😭😭 دارم دیونه میشم 

نوزادای شما اینطوری نبودن 

به نظرم علایم رفلاکس  هست، دلدرد نداره؟

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا چ ربطی داره بچه ها دوست دارن این حرکت رو ،بچه های منم سرشون ب عقب برمیگردوندن ولی من بادستم نگهش میداشتم ک ب گردن و سرش فشارنیاد،خداروشکر صحیح و سالمن

دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭
وا چ ربطی داره بچه ها دوست دارن این حرکت رو ،بچه های منم سرشون ب عقب برمیگردوندن ولی من بادستم نگهش ...

توروخدا راست میگی 

بخدا دارم دیونه میشم تصادفی دیدم این مطلبو روانم کلا بهم ریخت

توروخدا راست میگی  بخدا دارم دیونه میشم تصادفی دیدم این مطلبو روانم کلا بهم ریخت

اره بابا خیالت راحت ولی اگه میخوای مطمئن بشی ی دکترببر ببینه ان شاءا... ک سالمه سالمه فقط بخاطراینکه ذهنت آروم بشه میگم ببر وگرن فکرنکنم مشکلی باشه

دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭