2777
2789

من چون راهنمایی نیاز داشتم اینجا عضو شدم و مادرم هم خبر داره و چون خودش در این مورد اطلاعاتي نداشت ، گفت اینجا راهنمایی بگیر چون افرادی هستند که تجربه دارند و می‌تونند بهت کمک کنند. 

من دهم تجربی هستم و مدرسه م هم نمونه هست 

میخوام از همین امسال واقعا کنکوری بخونم و سفت و سخت برم جلو. و خب ۵ تا ازمون گزینه دو ثبت نام میکنم و قلم چی هم میدم آزمون هاشو آنلاین 

کتاب درسی هم معلم پیشنهاد بده میخرم حتما 

و میخواستم تاملند یا کلاسینو شرکت کنم برای ۴ درس تخصصی 

ولی استادهایی که میخواستم نداشتند برای دهم 

کلاسینو هم همین جوریه؟ اطلاعاتي دارید؟

ما ۴ تا بچه هستیم و نمیخوام زیاد هزینه کنم چون خواهر و برادرم هستند که خرج دارند 

میشه شما راهنمایی م کنید که چیکار کنم که هم اقتصادی باشه و هم نتیجه ی عالی داشته باشه 

ممنونم در حق م خواهری کنید 🙏🙏

برو تحقیق کن. در حقم هم دعا کن اگه قبول نشم امسال پشت کنکوری ام تو خیلی خوش شانسی که از الان با این گروه آشنا شدی😊

خدایا شکرت زیاد، نزاشتی غرق شه تو جوب کشتیام، داشت خسته میشد همه اون اشتیاق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط کانال تلگرام دارم همونجا هم پر از نکته های مشاوره ایی که عالیهه واقعا حتی مشاور انجنانی هم دیگه نیاز ندتری..

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

[QUOTE=311999911]من فقط کانال تلگرام دارم همونجا هم پر از نکته های مشاوره ایی که عالیهه واقعا حتی مشاور انجنانی هم دی ...[/QUOعزیزم میشه لطف کنی اسم کانال رو بگی؟ و اینکه خودتونم کنکوری هستید؟ اگر هستید میشه از روند کلی که خودتون برای خوندن انجام میدید بگید بهم ممنون میشم

عزیزم اومدم 

ولی اطلاعی ندارم که نظری بدم 

دوره ما فقط کتاب بود 

من حتی توی کنکور فهمیدم ۴ گزینه ای چیه دقیق 

توی امتحانات ما فقط تشریحی بود یا شفاهی 

خیلی کم گزینه ای دیده بودم یا انقدر شباهت توی گزینه ها نبود که گیج بشیم

موفق باشی عزیزم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

ممنونم که اومدی دستت درد نکنه  بله همه چیز تغییر کرده  بازم ممنونم

قربونت پست میذارم بروزرسانی بشه تاپیکت 🌹

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️