2777
2789
عنوان

ممنون میشم بیاید. به راهنمایی تون نیاز دارم🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 59 پست
مممنونم 🙏

سرچ کن کلمه کنکور رو 

کاربرایی که داشتن تاپیک درباره ش 

تگ کن بیان

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط و فقط درس بخون 

خود کتاب و از همه بیشتر 

با برنامه ریزی قلم چی پیش برو 

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بلد نیست  سعی میکنم  من فقط بخاطر همین موضوع اومدم اینجا  ممنونم ازت

@ازسارابپرس

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

فقط و فقط درس بخون  خود کتاب و از همه بیشتر  با برنامه ریزی قلم چی پیش برو

قلم چی فقط ازمون گرفتم اونم آنلاین بورسیه شدم البته فعلا گفتن بعد از ازمون ۷ مهر زنگ بزنم 

یعنی شما میگید که با برنامه راهبردی ازمون های قلم چی پیش برم؟

سلام عزیزم

خب ببین نظر شخص خودم اینه که از همین اول رو کلاس سرمایه گذاری نکنی بهتره

چون هنوز دهمی

ببین طبق آزمون پیش برو خب

از رو درسنامه و طبق تدریس معلم هات سعی کن خودت یه مبحثی رو درک کنی و تست بزنی

اما اگه دیدی خیییلی سختته اون درس یا مبحث، برا کلاس ثبت نام کن

چون اساس کلاس کنکوری اینه که مباحثی رو کلاس بری که متوجه نمیشی وگرنه کسل کننده میشه برات کلاس

همون پرنسس_برفی سابقتونم🌝🤍
سلام عزیزم خب ببین نظر شخص خودم اینه که از همین اول رو کلاس سرمایه گذاری نکنی بهتره چون هنوز دهمی ...

مممنونم که اومدی 

من برنامه ریزی کرده بودم که خیلی کامل کامل دهم رو بخونم 

و تست هم کار کنم ، نمره های مدرسه م عالی باشه 

فکر میکردم تاملند و کلاسینو خوبه 

و میخواستم تابستون دهم رو یک جمع بندی کنم 

و یازدهم رو پیش خوانی کنم 

و همین جوری پیش برم 

یعنی شما میگید که فعلا خود کتاب و کتاب درسی که دارم رو بخونم ؟

بنظرم اختصاصیا مخصوصن شیمی زیست برووکلاس و کلاست حضوری باشه چه بهتر

منم دقیقا فقط میخواستم برای ۴ تا درس تخصصی شیمی فیزیک زیست ریاضی برم کلاس 

و میخواستم آنلاین بردارم 

چون تقریبا منطقه مون محرومِ و استاد های خوب نیست 

از استادهای تاملند و کلاسینو برو ببین تدریساشونو کدوما بهتره

رباضی معین کرمی بهت پیشنهاد میدم واقعا استاد خوبیه

و ازمون بزن و تحلیل کن

کتابم سطح خودت از معلمات بپرس و بگیر

و مشاورم از سیب ترش بگیر عالیه