2777
2789
عنوان

بچه ها چخبر؟

280 بازدید | 52 پست

میدونم منو نمیشناسید ولی خیلی وقته نیستم🤦🏻‍♀️

کم پیدام

بیاید بگید چخبر چیکارا میکنید

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی 21 مهر اولین ازمون ماز هست استرس دارم 

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
میشناسمت😍

عهههه مامان بهاااار😅

ی بار دیدیم دیگ فقط

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
دلم شکسته

چرا چیشده عزیزم

امضات معنی خدای رنگین کمانو میدونی آیا؟

بگو معنیش چیه

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
هیچی 21 مهر اولین ازمون ماز هست استرس دارم 

الهییی

هیچی ی امروزوبیکارم نشستم فق

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

امضات معنی خدای رنگین کمانو میدونی آیا؟

اگه صحبتی داری راجب تاپیکم صحبت کن ن امضام...