2777
2789

من 😥

باید از تلخی انگور گذشت تا به یک مستی جانانه رسید 🍷باید از تیشه نامرد چشید نا به یک قامت مردانه رسید ❤️ ی دختر آذر ماهی عصبی ولی مهربون عاشق برادرم و همسرم هستم عشقای زندگیمن خیلی بلند پروازم و معتقدم به هرچی بخوام میرسم 🥰🥰 ۷ آذر برام قشنگترین روز خداس جون تولد سولی خانوم 🥳🥳🥳 واسه هیچ چیز بیشتر از یک شب غصه نمی‌خورم و معتقدم هرچی بخواد بشه میشه فقط باید خدای مهربونم بخواد ❤️❤️❤️ عاشقتم خداجونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😶‍🌫️

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

به جز اینکه دلم گرفته هرکاریم میکنم وا نمیشه

سرخاک رفتم

پیش مشاور رفتم

با دوست صمیمیم راجبش حرف زدم

کتاب خوندم

گریه کردم

خرید رفتم

وا نمیشه ک نمیشه

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️
چی شده

مامانم گفت ناهار بیاین اینجا خاله هات اومدن به شوهرم گفتم گفت خوابم میاد رفت خوابید مامانم زنگ زد گفتم همسرم خوابه شب میایم گفت باش ولی برات ماهی درست کرده بودم گفتم نگه دار شب میام اصن خیلی ناراحتم 

باید از تلخی انگور گذشت تا به یک مستی جانانه رسید 🍷باید از تیشه نامرد چشید نا به یک قامت مردانه رسید ❤️ ی دختر آذر ماهی عصبی ولی مهربون عاشق برادرم و همسرم هستم عشقای زندگیمن خیلی بلند پروازم و معتقدم به هرچی بخوام میرسم 🥰🥰 ۷ آذر برام قشنگترین روز خداس جون تولد سولی خانوم 🥳🥳🥳 واسه هیچ چیز بیشتر از یک شب غصه نمی‌خورم و معتقدم هرچی بخواد بشه میشه فقط باید خدای مهربونم بخواد ❤️❤️❤️ عاشقتم خداجونم

بچه ها من خستم. از اینکه هربار میام پاشم دوباره میخورم زمین. از اینکه تازه واسه زندگیم تصمیم گرقته بودم. تازه هدف داشتم. تازه میخواستم موفق بشم. ولی الان معلوم نیس چمه.

توی چشمام یه لکه هایی پیدا شده که دکتر گفته ۲ هفته دارو مصرف کن اگه بهتر نشدن باید نمونه برداری بشه.

بچه ها من دیگه از پس این یکی برنمیام😭😭

بخدا این دیگه واسم ته خطه. اگه چیزی باشع تمومش میکنم . این یکیو دیگع نمیتونم

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.