2777
2789
عنوان

میشه راهنمایی کنید؟

46 بازدید | 14 پست

من مجردم و عروسمون از من کوچکتره الان که من و مامانم میخوایم بریم مسافرت مامانم میخواد زنگ بزنه از عروسمون خداحافظی کنه لازمه منم زنگ بزنم یا فقط زنگ مامانم کافیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون موقع ک مامانت حرف زد و خداحافظی کرد گوشیو بگیر احوال پرسی کن  بعد بگو چیزی نمیخوای برات ب ...

آخه سر ی مسئله از هم دلخوریم،مامانم میگه اگر میخوای خودت جدا زنگ بزن

آخه سر ی مسئله از هم دلخوریم،مامانم میگه اگر میخوای خودت جدا زنگ بزن

خیلی مسئله بینتون بزرگه‌؟ 

در حالت عادی به نظرم مامانت زنگ بزنه کافیه.رفتی سفر ولی یه سوغاتی برا داداشت و عروستون جدا از مادرت بخر

خیلی مسئله بینتون بزرگه‌؟  در حالت عادی به نظرم مامانت زنگ بزنه کافیه.رفتی سفر ولی یه سوغاتی ب ...

آره حتی مامانمم با عروسمون قهر بوده الانم بخاطر سفر میخواد بهش زنگ بزنه،عقد هستن داداشمم تو خونه خودمونه 

خیلی مسئله بینتون بزرگه‌؟  در حالت عادی به نظرم مامانت زنگ بزنه کافیه.رفتی سفر ولی یه سوغاتی ب ...

سوغاتی فقط میخوایم خوراکی بیاریم برای کل خانوادش ولی لباس بصورت جدا نه

آره حتی مامانمم با عروسمون قهر بوده الانم بخاطر سفر میخواد بهش زنگ بزنه،عقد هستن داداشمم تو خونه خود ...

میخوام بگم زنگ نزن ولی گفته بودین مامانم گفته تو هم زنگ بزن پس حتما یه چیزی می‌دونه شاید عروستون یکم توقعات بالا از خانواده شوهر داشته باشه و همین زنگ نزدن رو بهونه کنه.

ایشون رو نمیشناسم ولی مادرتون می‌شناسه 

میخوام بگم زنگ نزن ولی گفته بودین مامانم گفته تو هم زنگ بزن پس حتما یه چیزی می‌دونه شاید عروستون یکم ...

کلا از هم دلخوریم چند ماهه نه رفت و آمد داریم و نه زنگ