2777
2789

نمیدونم با وزن شما

دوستم چاق بود بعد بارداری الان از در رد نمیشه

دیابت و فشار بارداری هم گرفت

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهتره اول وزن کم کتی 

حالا همه میان میگن ما باوزن سه رقمی باردار شدیم خیلیم عالی بود ولی بدون ادم با ادم فرق داره و وزن بالاریسک دیابت بارداری خفگی نوزاد مشکلات بیهوشی دیسک بارداری وووروافزایش،میده 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
نمیدونم با وزن شما دوستم چاق بود بعد بارداری الان از در رد نمیشه دیابت و فشار بارداری هم گرفت

اها چون بهداشت هم میگ باید به ۶۸ اینا برسی ولی وقتشو دارم برم ورزش و اینکه کمتر از قبل غذا میخورم تازه ۸۱ بودم الان ۷۷ شدم

یکم کم کن پوستت نابود میشه چاق تر میشی من با قد 163 .. 55 کیلوام

خوش ب حالت من تپل اینا نیستم اصلا مشخص نیس وزنم اینقدر باشه خیلی تو پرم و اینکه استخون بندیم درشته

من بارداری دوممه،با وزن ۷۰ باردار شدم،۱۵ هفته م

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
اول ک اقدام کردین چند کیلو بود وزنتون؟

من باردار شدم ۸۱ بودم بعدش ویار شدید داشتم ۸ کیلو کم کردم بعدش که بهتر شدن دوباره ۸ کیلو اضافه کردم😂

۱۸ روز پیشم زایمان کردم الان ۷۵ کیلو شدم

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان