2777
2789
عنوان

فروش فوری کمک

39 بازدید | 4 پست

بچه ها من حدود دوازده تا کتاب نو نو دارم قیمتاشون هم بالاس مثل نزدیک 6 تاشون قیمت روی جلدشون 180 هستش و بعضیای دیگه هم از 45-140 متغیر هستش 

بجز دیوار جای دیگه ای رو نمی‌شناسید برای فروش کتاب قیمتشون رو هم مناسب گذاشتم 

مثل یکی از کتابا 260 قیمت روی جلدشه 150 گذاشتم روی همشون هم قیمت عالی گذاشتم تازه خیلی کمتر از جلد خود کتاب ولی تو دیوار فروش نمیره😥

یه جاهایی هست کتاب دست دوم میخرن و میفروشن باید بری اونجا، البته فکر نکنم قیمت خیلی بالایی بخرن... خب عزیزم تو دیوار معلومه فروش نمیره، کسی بخواد کتاب از دیوار بگیره می‌ره کتابخونه رایگان میخونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جاهایی هست کتاب دست دوم میخرن و میفروشن باید بری اونجا، البته فکر نکنم قیمت خیلی بالایی بخرن... خ ...

چند جا رفتم اصلا خیلی بد قیمت میزاشتم کتابی که قیمت کاش وقتی بیست ساله بودم می‌دانستم رو که قیمت روی جلد 180 تومنه نو نو، میگه 35 ازتون میخرم🤐

یه جاهایی هست کتاب دست دوم میخرن و میفروشن باید بری اونجا، البته فکر نکنم قیمت خیلی بالایی بخرن... خ ...

والا اصلا به حدی قیمت کتاب بالا رفته کسی نمیتونه از کتاب فروشی بخره