مم با خونواده پدری هیییچ ارتباطی ندارم،حتی ازهمون بچگی،پدرمم وقتی ۸سالم بود ازما جدا شد،فقط اسمش رومون بود،۱۶سالمم بود رسمی جدا شدن،موقع ازدواجم حتی بابام تو مراسم خواستگاری هم نبود،فقط زنگ زد گفت موقع عقد فقط میام واسه امضا.همین..عموهامم حتی باخود بابام رابطه صمیمی اینا ندارن،حتی با من، مثلا حتی از بابت عقدم حتی زنگ نزدن تبریک بگم،الان چند وقت دیگه عروسیمه،میخوام لیست مهمان هارو بنویسم،واجبه عمو و عمه اینارو دعوت کنم؟؟؟یعنی باید باشن؟؟؟نباشن بد و زشته؟؟؟ خیلی دودلم..
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه،حتی شماره هیچکدومم ندارم،فقط امشب عروسی یکی از عموهام بود خودش زنگ زد دعوتم کرد،که اونم چون شوهرم خیلی مشغول بود و مشکل مالی داشت گفت نمیتونیم،این عموم که امشب هم عروسیشه تقریبا شیش سالی میشه ندیدمش.
نه،حتی شماره هیچکدومم ندارم،فقط امشب عروسی یکی از عموهام بود خودش زنگ زد دعوتم کرد،که اونم چون شوهرم ...
خب دختر خوب من نمیگم دعوت نکن. شاید دعوت شما باعث شروع صله ارحام باشه.
ولی بسنج ببین واقعا میان!؟ ارزش هزینه کردن دارن؟
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401