2777
2789
عنوان

مامانا کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 31 پست
منظورم توالت فانتزي بود براي بچه ها ببينه تشويق بشه

آره میدونم قصری چیه ،حالا براش میگیرم ببینم تاثیر داره یا نه میترسم عادت کنه به این کارش

موندنی ترین رفیق من امام حسین💔
به نظرت با قصری میتونه پی پی کنه تو دستشویی؟

ببخشید اینو میگم.ولی بعضی بچه ها از پی پی خودشون میترسن.از اینکه اینا داره از بدنشون خارج میشه می ترسند .مثل بچه اول خودم ولی رو صندلی قصری قشنگ دستشویی میکرد.امتحان کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميتوني يه چيز فانتزي بخري يه صندلي چيزي كه دوسداشته باشه بذاري اونجا بعد يه عروسك بذاري روش اينجوري ...

من همه اینکارا رو کردم ، نمیگه که نمیگه

حتی جیش هم نمیگه

پسر منم ۳سالشه ، از پوشک نگرفتمش

من همه اینکارا رو کردم ، نمیگه که نمیگه حتی جیش هم نمیگه پسر منم ۳سالشه ، از پوشک نگرفتمش

اگه مثلا يكي از دوستاش رو ميديد كه به ماكانش ميگه و ميره اونم ترغيب ميشد اين بهترين راهه به نظرم

اگه مثلا يكي از دوستاش رو ميديد كه به ماكانش ميگه و ميره اونم ترغيب ميشد اين بهترين راهه به نظرم

شهر غریبم و بت کسی رفت و امد ندارم

کلی کلیپ و انیمیشن براش گذاشتم یاد بگیره ولی فایده نداره

فقط من و باباش میریم wc میگه میری جیش؟ ولی برای خودش نمیگه

الهي شهر غريب سخته ولي منم كه تو شهر خودمم دست كمي از غريبه ندارم فقط زخم خوردم از آشنا و حتي خانواده خودتون از همه مهمتريد و خدا هميشه هست همون موقع مثلا بهش بگير اره انقد خوبه تو هم هر وقت داشتي بگو براش قصه بگيد نگران نباشيد درست ميشه كم كم