2777
2789

این سای.ت برای دیدن هر تبلیغ 21 سنت یعنی ده هزار تومن میده 

https://wromoney.cfd/bd55025486016/

آموزش ثبت نام  در ادامه ی تاپیک

وارد لین.ک میشی بالا زده sign in بعد بزن sign up بعد ایمیل وارد کن ثبت نام کن بعد بزن watching ads

صفحه ای میاد تو کادر عددی که نوشته وارد کن بزن next

هر بار عدد وارد کنی بزنی next مبلغ 21سنت اضافه میشه وقتی شد دویس دلار میتونی برداشت بزنی از طریق حساب بانکی بین المللی یا  بیت... کوین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وارد لین.ک میشی بالا زده sign in بعد بزن sign up بعد ایمیل وارد کن ثبت نام کن بعد بزن watching ads ...

خانوم شما چرا نگفتی برای برداشت پول باید 40 تا هم زیر مجموعه داشتی باشی فقط لینک دادی و یه توضیح ساده ک راحته و رفتی 

حرومت باشه آن شاالله ک وقت و انرژی بقیه رو میگیری برای خودت ... حرومه جواب کارتو میگیری ک نمیگی راست قضیه رو 

خانوم شما چرا نگفتی برای برداشت پول باید 40 تا هم زیر مجموعه داشتی باشی فقط لینک دادی و یه توضیح ساد ...

عجبا...... بیا و خوبی کن..... بجای نفرین برو براش وقت بزار بیشتر به کارت میاد

عجبا...... بیا و خوبی کن..... بجای نفرین برو براش وقت بزار بیشتر به کارت میاد

همینجور ک شما وقت مبذاری؟با دروغ؟ ک نمیگی برای برداشت باید ۴۰ نفر با لینکت ورود کرده باشن؟جواب وقت کشی و دروغگویی تو میگیری مطمین باش 

همینجور ک شما وقت مبذاری؟با دروغ؟ ک نمیگی برای برداشت باید ۴۰ نفر با لینکت ورود کرده باشن؟جواب وقت ک ...

اینکه جوابمو بگیرم یا نگیرم تشخیصش یا شما نیست نمیخوای وقت بزاری برو تو تاپیکهای دیگه بچرخ 

همینجور ک شما وقت مبذاری؟با دروغ؟ ک نمیگی برای برداشت باید ۴۰ نفر با لینکت ورود کرده باشن؟جواب وقت ک ...

اگه مندروغ گوام تو هم ازونایی که منتظرن لقمه حاضر و آماده بیاد تو دهنشون