2777
2789

قبل من یه همکار دیگه قرار بود بیاد همین پایه ای که من هستم اولش جلسه با اولیا رو هم گذاشته بودند 

بعد اداره موافقت نکرد و من اومدم مدرسه بزرگ تو بالاشهر پایه دوم 

حالا در حال حاضر معلم کلاس اولمون با یکی از معاون ها با هم همدستن که اون معلم قبلی رو بیاورند 

گروهی از اولیا های منو‌ جمع کردن باهاشون در ارتباط هستند پنهانی میگن که ما پشتتونیم برین هرروز اعتراض کنید که این معلم رو‌ نمیخواهیم سنش کمه (۲۲سالمه از ۱۸ سالگی استخدام شدم) ییار میگن نه دوره نمیکنه یبار میگن اشتباه داره در حالی که همه با مدرک موجود و من در جلسه متقادشون کردم راجب دوره و درس حالا هم مشکل با قد و قواره و سن منه که بهونست 

ظاهرا مدیر طرفدار من هستش ولی باز هم با اعتراض هاشون حال و انرژی بد منطقل میکنند یه گروه دیگه از اولیا هم راضی هستند ازم و اصلا خودشون وقتی با من در ارتباط هستند میگند که گروهی از اولیا قسد دیگری دارند 

من چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولیای بیکار و خودشیرین وای که چقدر بدم میاد

شما اصلا به روی خودت نیار با بچه ها رابطه صمیمی برقرار کن مخصوصا اینکه کوچیکن و وابسته کردنشون به خودت سخت نیس و انرژیتو فقط بذار روی بچه ها و یکم هم دور و بر مدیر بچرخی بد نیس فقط و فقط تمرکزت رو بذار رو کارت چهارتا اولیای بیکار کاری نمیکنن

قصد مطمینی تدریست بدون غلطه؟ اگه اره،محکم و استوار ادامه بده

عزیزم مشکل اشتباه تایپی بود پست اول را نگاه کنی میبینین که درست کردم 

دقت کنین ص و س بالای هم هستند طبیعیه دستم اشتباه بخوره

عزیزم مشکل اشتباه تایپی بود پست اول را نگاه کنی میبینین که درست کردم  دقت کنین ص و س بالای هم ...

موفق باشید.‌چنین داستانی برای کلاس پسرم ایجاد شده. مادرها دهنشون بسته شد خداروشکر. معلم جدیدشون کمی خودشو میگیره و جدیه، مادرا دیگه اعتراض نکردن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
متقاعد ، قصد ... واقعا معلمی😐😑

لطفا پست اول رو‌ دقت کنید قصد رو درست کردم انقدر زود قضاوت نکنین تو یک راستا قرار دارند حروف طبیعیه دستم اشتباه بخوره 

راجب متقاعد هم بگم که جا انداختن حرف در تایپ هم طبیعی هستش نگران و ناراحتم ع رو زدم ولی خب تایپ نشده