2777
2789
عنوان

خواب بد دیدم‌بیایید‌تور‌خدااا

102 بازدید | 14 پست

سلام و عرض ادب بچه ها نصف شبی خواب بددیدم 

خواب دیدم زن قبلی شوهرم‌بغل دست‌خونه‌ما یه خونه داغون ومتروکه‌وقدیمی خریده منم رفتم پیشش بعد سرشو‌بوس کردم توخواب

تعبیرش چیه 

منتظر تو دلیمم دعاکنید زودتر بیاد تو بغلم الان ۱۳هفته شه🥹❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب جدایی و دوری ازکی🙁از اون؟

اره 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
خب اخه من چرا باید از زن قبلی شوهرم جدا شم 😕توروخدا یکم برام‌توضبح بده من خیلی میترسم🥺لطفا

دوست نداری ازش جدا بشی ؟ 😂😂 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
دوست نداری ازش جدا بشی ؟ 😂😂 

حالم ازش بهم‌میخوره😂ولی میگم‌اخه الانم‌من ازاون‌جدام و نمیبینمش منظورخوابمو‌چرانمبفهمم😂

حالم ازش بهم‌میخوره😂ولی میگم‌اخه الانم‌من ازاون‌جدام و نمیبینمش منظورخوابمو‌چرانمبفهمم😂

قراره خیلی جدا تر بشی 😂

خب جدایی و دوری ازکی🙁از اون؟

یعنی کلا اون از زندگی تو دوره و هیچ صنمی باهاتون نداره

شما لابد زیاد بهش فکر میکنید 

اخه چرا نگرانی و ازش متنفری؟؟

طلاق گرفته و رفته پی زندگی خودش ،اگه شوهرت رو میخواست که طلاق نمیگرفت

یعنی کلا اون از زندگی تو دوره و هیچ صنمی باهاتون نداره شما لابد زیاد بهش فکر میکنید  اخه چرا ...

قربونت برم مشکل اینه که بشذت داره اذیتمون میکنه چندشب یبار میاددرخونمون‌بخدا

ب بهانه اینکه پسرشو میخوادببینه هیلی داستانا

خیانت کرده بودوشوهرم طلاقش داده اون طلاق نگرفته

قربونت برم مشکل اینه که بشذت داره اذیتمون میکنه چندشب یبار میاددرخونمون‌بخدا ب بهانه اینکه پسرشو می ...

خوب شوهرت رو میخواس که بهش خیانت نمیکرد 

شوهرتم باهاش حرف بزنه و بگه در خونه من نیا و  مثلا پنج شنبه یا جمعه بچه خونه  مادرمه ،بیا از اونجا ببرش و بیار همونجا هم تحویلش بده

بالاخره مادره و نمیشه که از بچه اش محرومش کرد

خوب شوهرت رو میخواس که بهش خیانت نمیکرد  شوهرتم باهاش حرف بزنه و بگه در خونه من نیا و  مث ...

من همچین قدرتی ندارم بچه  رو‌از مادرجداکنم اصلا همچین‌گناحی نمیکنم

بچه خودش نمیره وقتی اونم بوده کلاوابسته باباش بوده

خلاصه عزیزم امیدوارم تعبیزخوابت همین باشه 

ممنونم ازت عزیزدلمممم