2821
2789
عنوان

ژست روشنفکری

139 بازدید | 8 پست

دوست عزیزی که از مهاجرای غیر قانونی  حمایت می‌کنی

و انگ نژاد پرستی به بقیه می زنی 

در بهترین حالت یا سنت کمه و در جامعه تردد نداری

یا سواد پایینی داری و از تاریخ و سیاست و جغرافیا و منابع  کشورها سر در نمیاری؟

یا وطنتو دوست نداری یا نمیدونی کشور ایران در حال حاضر نمیتونه این همه مهاجر رو بپذیره

این ژست های جهان اولی رو بریز دور که میگه جهان بدون مرز .

هیچ جای دنیا بدون زیر نظر گرفتن و مدرک شناسایی به مهاجر اجازه زندگی و کار نمیدن چون اولویت اول رفاه مردم اون کشور هست

چون مهاجر غیر قانونی=بالا رفتن امار جرم و جنایت ،استفاده از منابع 

احسنتتتتتت😌

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
درسته اگر هم تعداد کمی پناهنده میگیره باید برن دو سال کمپ و شرایط شون بررسی شه

بله دقیقا 

من یک مامان منتظرم با تخمدان پلیکیستیک .لطفا برام دعا کنید که به زودی مامان بشم و خبرشو اینجا بگم.عزیز مامان من فکر میکنم دختر باشی اسمتم انتخاب کردم.دلم پر میزنه برای دستای کوچولوت .بیا جان مادر ....  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

لینک امضای کارزار

امضا بزن هموطنم

یه امضا ۳۰ ثانیه هم وقت ازت نمیگیره عزیزدلم

-خدایا سپاسگذارم که بذر امید را در دلم کاشتی تا من باور کنم که میتوانم بهترین و عالی ترین زندگی را داشته باشم✨️🧚🏻‍♀️👩🏻‍🎨👨🏻‍💻💍♾️❤️-

از سال 99 اومدی حیفه اکانتت بپره

اونم با 619 تا پست

شما به ایمان ما ، به اقتدار ما ،به نترس بودن های ما ،به غصه و لباس مشکی های ما، به دغدغه های ما، به توانایی های ما، به شعارهای ما، به کودکان ما، به هر آنچه هستیم بی احترامی و حسادت میکنید و افسوس برای شما که ما زندگی میکنیم و به پیش میرویم و از شما جز نظاره به ما و بی احترامی چیزی بر نمیآید ، به خودتان نگاه کنید شبیه جسم ناقص و زمینگیری شده اید که از شدت ناتوانی به بچه های سرمست از بازی دشنام میدهند 💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️