2777
2789
عنوان

من چند شبه که خواب جادو میبینم🙃

88 بازدید | 9 پست

چند شب متوالی من خواب جادوگر میبینم.... 

یه شب خواب طلسم و دعا نویسی دیدم که یکی داره برام مینویسه که زندگیمو خراب کنه... 

دیشب هم خواب دیدم توی یه مکان عجیب زندگی میکنم که هم باغ بود هم اینکه خونه های قدیمی وجود داشت 

هم اینکه اونجا میمون بود و یه خانم جادوگر اونجا بود که چهرشو ندیدم ولی همه ازش میترسیدن و یه موجود دیگه هم بود که از توی باغ میومد بیرون و آدمارو میزدید

ولی لوکیشن قشنگی داشتتتتتتت واقعا حتی تو خواب هم دوست داشتم دوربین عکاسی داشتم و اونجا عکسای قشنگی رو ثبت میکردم... 

اینکه بگم چون زیاد بهش فکر میکنم و... نه در واقع من زیاد به این چیزا معتقد نیستم و خب اخیرا فیلم و سریال مرتبط با این موضوع هم ندیدم فقط طبق معمول تاپیکای طلسم و دعای نی نی سایتی هارو که هر روز میزنن دیدم 😂🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها اینم بگم اون جادوگره آخر خوابم دنبال من بود و من ازش فرار میکردم که از خواب پریدم 

البته چون کنجکاو بودم بازم خوابیدم ادامشو ببینم 😁 اما جالبه بازم خواب همونجارو دیدم اما این دفعه جادوگری دنبال من نبود و یه پسر جوون بود که یادم نیست دقیق اما فهمیدم که قصدش آسیب زدن به منه