2777
2789
عنوان

ازدواج یا مجردی؟

165 بازدید | 20 پست

اگر این شرایط دو طرف باشه ممنون میشم نظرتون رو بگید اگر جای من بودید چکار می‌کردید

من ۲۱ سال اون ۲۶سال

من امسال میخوام تازه  برم دانشگاه ایشون درسشون تموم کردن 

من تک فرزندم اون یه خواهر و برادر داره

من تا حالا خواستگار رسمی قبول نکردم بیاد خونمون اما برای این مورد بابام میگه پسره جای فکر کردن داره بزار بیان بیشتر آشنا شو باهاش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنطرم سنت واسه ازدواج کمه البته نطر شخصی منه. مخصوصا اینکه تازه میخوای وارد دانشگاه بشی بدون دغدغه از دوران تحصیل لذت ببر بعد فارغ التحصیلی به ازدواج فکر کن

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم
شغل و داراییش جیه اخلاقش و دیگران مبگن چطوره؟

مهندس هستن خونه و ماشین هم میگن داره

بابام میگه توی این چند برخوردی که باهاش داشتم اوکی بوده

ولی هنوز جزئیات رو نمیدونیم،آقا پسر قبل از عید من رو دیدن به خانوادشون گفتن بیان جلو  اما چون من پشت کنکور بودم بابام قبول نکرده بود الان بابام میگه بیان بیشتر آشنا شیم ببینیم چی میشه بدجوری تو دوراهی موندم

بنطرم سنت واسه ازدواج کمه البته نطر شخصی منه. مخصوصا اینکه تازه میخوای وارد دانشگاه بشی بدون دغدغه ا ...

آره نظر خودمم همینو میگم اون درسشو تموم کرده الان میخواد زن بگیره بره تفریح مسافرت من درگیر درس و امتحان ولی بابام میگه از نطر من خوبه بیشتر فکر کن بهش بدجوری موندم سر دوراهی

موقیعتش خوبه سن و سال تونم اوکیه،اشنا شید بنظرم

بنظر شما اینکه من تازه امسال میخوام وارد دانشگاه شم مشکل ایجاد نمیکنه اینکه ایشون درسش تموم شده بخواد بره تفریح منم درگیر درس باشم؟

آره نظر خودمم همینو میگم اون درسشو تموم کرده الان میخواد زن بگیره بره تفریح مسافرت من درگیر درس و ام ...

عزیزم علاوه بر این دلیلی که خودت گفتی خواه ناخواه تو دانشگاه با پسرا تعامل خواهی داشت چون همسرت این دوران رو  گذرونده و میدونه ارتباطات بین دانشجو ها چه جوره  شاید روی شما حساس بشه و به قول معروف رگ غیرتش گل کنه و برات مشکل ساز بشه این چیزها رو هم در نظر بگیر عزیزم.

عزیزم علاوه بر این دلیلی که خودت گفتی خواه ناخواه تو دانشگاه با پسرا تعامل خواهی داشت چون همسرت این ...

ممنون از راهنماییتون خودمم خیلی درگیر شدم این دو سه روز هم استرس دارم هم نگرانم 

بنظرتون اگه بگم تفاوت سنیمون زیاده دلیل خوبیه برای جواب رد دادن بهشون؟

ممنون از راهنماییتون خودمم خیلی درگیر شدم این دو سه روز هم استرس دارم هم نگرانم  بنظرتون اگه ب ...

راست‌ش از نظر من دلیل خوبی نیست آخه 5 سال اختلاف دارید که نرماله،ولی میتونی سن کم خودت یا اونو بهونه کنی 

اگه بگی اختلاف سنیمون زیاده شاید بگن داره ناز میکنه بهونه الکی میاره😁بیشتر پاپیچ ازدواج بشن. یه دلیل قانع کننده تر بیار

راست‌ش از نظر من دلیل خوبی نیست آخه 5 سال اختلاف دارید که نرماله،ولی میتونی سن کم خودت یا اونو بهونه ...

امروز به بابام گفتم بهشون بگه که من هنوز آمادگی ازدواج ندارم میخوام درسم تموم بشه بعد به ازدواج فکر کنم ولی خیلی اصرار کردن که بیان خونه بابام گفت اومدن خودت بگو نه که دیگه تموم بشه

خیلی ممنون از راهنمایی هاتون سلامت باشید