سلام بچه ها من۶ماهه تو عقدم و شوهرم بهم خیانت کرد اونم با دوست دخترش و زندگیمون رو خراب کرد و با وجود اینکه حامله بودم ولش کردم خانوادم فهمیدن اذیتم کردن😭😭😭😭😭😭خیلی غمگینم ۳روزه که بچم سقط شده و خیلی غصه میخورم کلن روحیم خرابه کمکم کنید خیلی ناراحتم بچه ها دلم گرفته😭😭😭😭😭😭
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
بمیرم برات.غصه نخور این روزام میگذره ازخدا میخوام اول تقاص تو وبچتو ازشوهرت بگیره بعدم دل تورو به آرامش برسونه.چربعضی از مردا دلشون کاروانسراس یبعدمیان زن میگیرن یه فرشته رو عذاب بدن؟خدانگذره ازشون
گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...
میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)
واااااای🖤🖤🖤🖤🖤میام نی نی سایت باید یه جعبه دستمال بذارم کنارم به درد همه گریه کنم خیلی مشکلات زیاد شده خدا به هممون صبر بده گلم منم تو شرایط تو بودم الهی خدا برات قشنگاشو بسازه😥😥
واااااای🖤🖤🖤🖤🖤میام نی نی سایت باید یه جعبه دستمال بذارم کنارم به درد همه گریه کنم خیلی مشکلات زی ...
تو اوج ناراحتیم خندم گرفت بخدا....راست میگی واقعا دستمال کاغذی لازم داریم
گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...