سلام بچه ها من۶ماهه تو عقدم و شوهرم بهم خیانت کرد اونم با دوست دخترش و زندگیمون رو خراب کرد و با وجود اینکه حامله بودم ولش کردم خانوادم فهمیدن اذیتم کردن😭😭😭😭😭😭خیلی غمگینم ۳روزه که بچم سقط شده و خیلی غصه میخورم کلن روحیم خرابه کمکم کنید خیلی ناراحتم بچه ها دلم گرفته😭😭😭😭😭😭
تاپیک بغلی هم شوهرش اذیتش میکرد میخواس بچه ۱۴هفتشو سقط کنه فقط بچه هان که وسط هار بودن و عشق بازیای ...
دردسختیه کاش خدا توی این زندگیا بچه نده به آدمایی که زندگیشون آرومه بچه بده.گناه دارن بخدا.همین استارتر درد روحیش به کنارحالاباید درد جسمی هم بکشه.دلم میخواد ازتهه دل گریه کنم
گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...
چقد دلم گرفت برات عزیزم فداتشم غصه نخور تو تقصیری نداشتی
خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
همین دیگه ببین؟؟ میخواد با طلبکارشدن و تهدید گندشو بپوشونه،باید توگیرو دارسقط زنگش میزدی که حالت بده جیغ ودادمیکردی که بخاطر کارای تو استرس و .... حالم بده افتادم به خونریزی اگر بچن سقط شه پدرتو درمیارم و اینحرفا،میگفتی بلایی سرم بیاد جواب خانوادم باید بدی،اینجوری عقب گرد میکرد جرات این حرفارانداشت
پسری دارم که ماهه مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری دوستت دارم مرد مادر