2777
2789

با مدیر مدرسه حرف بزنم بنظرتون نمیگن به شما چه ربطی داره ؟ (کسایی که در جریان نبودن : ما تو ی خونه چهار طبقه مستاجریم طبقه اول ما دوم پسر صاحبخونه سومم خوده صاحبخونه که اکثرا شهرستانن و خونه نیستن پدرم با صابخونمون دوستای چندین سالن و خیلی صمیمین 

پسر همسایه ی دختر ۷ساله داره کلا از بچگیش ۳سالگی پیش من بوده کلا به من عادت داره مامانش میرف سرکار و شبا ساعتای ۹میومد الان ۳ماهه مامانش برا طلاق رفته 

امسال میره کلاس اول من امادش میکنم سواره سرویس میشه میره جلوی در مدرسه گریه میکنه داخل نمیره سرویس پس میارتش 

به باباش که میگم میگه باید صحبت کنیم باهاش مامانشم که زنگ میزنم از راه دور میگه مامانی اگه نری دیگه نه من نه شما 

سال اول تحصیلیشه خیلی ساله مهمیه نمیشع که همینجور از درس عقب بمونه من تصمیم گرفتم خودم برم با مدیر صحبت کنم شرایط حساسشو توضیح بدم بنظرتون مدیر واکنش بدی نشون نمیده ؟ که بگه شما هیچ نسبتی نداری برا چی اومدی 

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨

خب مدیر چه کمکی میتونه کنه با مادرش حرف بزن

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب مادر بی مسئولیتی 

انگار شما مادر ناتنی اش هستی 

بیچاره این بچه نه مادر درست حسابی داشت نه مادر بزرگی که در نبود مادر نگه داریش کنه سپردند به امون خدا 

اسی دخالت نکن چهار سال زحمتش کشیدی بسه فوقش بچه یه سال از درس عقب میفته همین ولی تو‌مسیر مدرسه تا خونه کلی اتفاق احتمالی ممکنه پیش بیاد و اگه ناخن بچه بشکنه صد تا صاحب پیدا میکنه 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

نه مجردم

بیکاری بخدا برای خودت کار میتراشی پس فردام زنش هزار انگ و ننگ بهت ببنده 

به مادرش بگو به من چه بیا بچتو ببر

ببین منو همین زن دو روز دیگه عوض تشکر یه تهمتی هم بهت میزنه ها از من گفتن 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد