2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دو تا بچه دارم پسرم کلاس دوم ،دخترم پیش دبستانی با اونا مشغولم در کل راضیم شکر 

آرزومه وزنم به۴۸برسه برام (صلوات) بفرستین دوست جونیام منم برا همتون میفرستم ...  وزن الانم ۵۰ولی شکم و پهلو دارم  
با درس جای نرسیدم گفتم از این راه به کشورم کمک کنم ،😂

آفرین به شمادلاور😂واسه خودتون یه شهرتشکیل دادین😂🤣

بچه های گلت سلامت باشن

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 

با بچه داری

شوهر داری

خونه داری

لیسانس گرفتم

فردا یه مشکلی برام پیش امده باید برمم ببینم چی شده

همش با افسردگی و احساس پوچی دارم زندگی میکنم

فعلا نمیتونم برم سرکار شرایطم جور نیست تا سه سال

24سالمه

بچه هامن همش احساس میکنم تواین زندگی سوختم یعنی اصلا ازسرنوشت خودم راضی نیستم .شایدبهترین دوران زندگ ...

منم هم همین فکر میکنم خدا رو شکر که بچها و شوهر سالمی دارم ولی اصلا از جوانی لذت نمی‌برم همش دلم میخواد همون دوران مدرسه می‌بود همکلاسی معلم مدرسه ای وای دلم چقدر تنگ شده برای اون دوران 

هعی بدنیس مشغول خونه داری وبچه داریم

درحال حاضر سرماخوردگی دارم حالم زیادخوش نیس

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین