2777
2789
عنوان

دبیرستانی ها بیایید

103 بازدید | 9 پست

بچه ها برای (دروس عمومی) چه کتاب کاری بگیرم ؟ 

*راستی کلاس دهم هستم *

حالا درسته معلوم نیست توی کنکور میاد یا نه ولی اگر نیاد هم امتحانا نهاییه پس خوندش ضرری نداره . 

برای دروس تخصصی اینا خوبه : ؟؟

ریاضی میکرو گاج + ۳ سطحی 

زیست برآیند نشر الگو + سه سطحی قلم چی 

فیزیک خیلی سبز +۳سطحی قلمچی

شیمی مبتکران +۳ سطحی قلمچی

نگیر کلا من پشت کنکور هستم عمومی هم ۱۴۰۱ دادم و می دونم برات استفاده نخواهند داشت پی دی اف پر هست همه جا جاش یه دونه تخصصی زدی دومی بگیر بزن این قدر علاقه داری پول الکی بدی

کاربری سوممه جدید نیستم برای سال ۹۸                         خدای عرضه اینو بهم بده که برای هدفم بجنگم و بهش بالاخره برسم 🙏

برای تخصصی هم اگه کلاس میری بزار معلمت بگه زیست هم میکرو هم خیلی سبز هم آی کیو هم پینوکیو هرکی یه چیز میگه نشر الگو هم نشنیدم خیلی، ریاضی هم من خیلی سبز داشتم برای جامع موقعی که دهم بودم نشر الگو برای  میکروش هم فقط دوازدهمش رو داشتم شیمی و فیزیک هم خوبه اینایی که نوشتی ، برای سه سطحی هم اگه قلمچی ثبت نام کردی و اجباری هست گرفتنش بگیر یعنی نه ، نگاه کلا آدم دهم خیلی جوگیر میشه برای کتاب از یه کسی که چشیدتش اینکه به هیچ عنوان خودت رو تو خونه زندانی نکن دهم و یازدهم به اندازه بخون ولی کلی هم تفریح داشته باش همیشه فرصت خرید کتاب داری هر لحظه لازم شد کلا این چند تا انتشارات همشون یکی اند نگران نباش هرکدوم راحت تر باشی و تک پایه دهم خودت رو بخر نه جامع چون جامع میشه برای کنکور امسال شاید فرق کرده باشه یه کم

کاربری سوممه جدید نیستم برای سال ۹۸                         خدای عرضه اینو بهم بده که برای هدفم بجنگم و بهش بالاخره برسم 🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای عمومی من کتاب تست میشناسم برای نهایی نمی شناسم که بگم اگه اصرار داشته باشی  تو کلا معنی درس های فارسی و عربی رو فقط نیاز داری که همه جا پر هست درسته نهایی سخت شده یه کم ولی نه که کتاب بخواد و کلاس بعد تا خرداد بهت کتاب معرفی میشه اگه لازم باشه الان فکرش رو نکن 

برای عمومی من کتاب تست میشناسم برای نهایی نمی شناسم که بگم اگه اصرار داشته باشی  تو کلا معنی در ...

اره خییلی بیش از حد جوگیر شدم 

کلا برای ادبیات مبتکران  طالب تبار خوبه ؟ 

آخه واقعا معلوم نیست چیکار میکنن ‌. یه روز میگن حذف میشه یه روز بر می‌گردونن ‌. 

بعد هم برای زبان هم کتاب کار اگر میدونی معرفی میکنی 

چون سطح زبانم ضعیفه نیاز دارم که کتاب کار داشته باشم 

اره خییلی بیش از حد جوگیر شدم  کلا برای ادبیات مبتکران  طالب تبار خوبه ؟  آخه واقعا ...

خب مبتکران تست هست من داشتم متنش خوبه ولی واقعا نیاز نیست من که ترمیم دادم وقت نکردم بخونمش حتی که از قبل داشتمش  خب نگاه هرچی هم بشه تا بهار سال دیگه که قیمت کتاب زیاد نمیشه وقت هست به زار دو هفته بگذره حداقل عمومی هم برگرده هزار تا کتاب میاد باز برای زبان هم من نردبام خیلی سبز داشتم دوستام شهاب اناری هردوش خوب بود ولی خب باز تست هستن  و یه سری جیبی که معنی کلمه هست ولی خب اطلاعات من میشه دیگه برای قبل تاثیر معدل شاید از موقعی که تاثیر معدل اومده کتاب های دیگه هم اومده باشه که بهتر تر باشن تا حدود ۲ سال پیش

جزوه های معلم خوب بشناسی تو تلگرام گیر بیاری و با کتاب وزارتی برای عمومی بسته 

خب مبتکران تست هست من داشتم متنش خوبه ولی واقعا نیاز نیست من که ترمیم دادم وقت نکردم بخونمش حتی که ا ...

پس برای عمومی نمیخرم ، تا برگشتش قطعی بشه 

ممنون از راهنماییت عزیزم❤🧡💛

پس برای عمومی نمیخرم ، تا برگشتش قطعی بشه  ممنون از راهنماییت عزیزم❤🧡💛

آره نخر هر لحظه بعدا بخوای میتونی بخری خواهش میکنم عزیزم ❤️❤️