2777
2789

چه عواقبی میخواد داشته باشه دکترجون؟ 🙄

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عواقبش چیه

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

مگه بچه ندارین تورو خدا ول کنین هم غرامش خودتونو بهم میزنین هم بچه تونو 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
میگن   زمینه سرطان تو زنهارو بوجود  میاره   بچه های ای وی افی  ب ...

بچه های ای وی اف باهوش ترین و خوشگلترین و سالم ترین بچه ها تو ژن خودشونن یکم تحقیق کنید میفهمید درمورد سرطان و این چرت و پرتام کمی تحقیق کنید بالا رفتن هورمون ها هیشکیو نکشسته عوارضش در حد ریزش مو و اسیب پوسته 

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

منم  زیاد انگیزه ندارم برا بچه  دوم

اول امادگی پیدا کنید بعد

وگرنه اذیت میشی و همش همسرتون رو ‌سرزنش میکنید  و ازبچه ی اولت هم غافل میشید

من جز پسرم نمیتونم بچه ی دیگه ای رو دوست داشته باشم شاید عجیب  باشه برات