2777
2789
عنوان

ای وی اف برای بچه دوم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3796 بازدید | 26 پست
بچه های ای وی اف باهوش ترین و خوشگلترین و سالم ترین بچه ها تو ژن خودشونن یکم تحقیق کنید میفهمید درمو ...

شما دیدی  کسیو  بچه اش ای وی افی باشه ؟  من ۳ نفر  دیدم بچهاشون  علاوه بر اینک  ایکیوشون خیلی پایین  یکشیون آسم  داره . اون دوتا دیگ  ک از  خانوادهای جدا هستن بشدت چاقن همینا  منو ترسوند بیشتر  و دختر عمومم ک ای وی اف کرد   سرطان  رحم گرفت بعدش         چشمم ترسید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های ای وی اف باهوش ترین و خوشگلترین و سالم ترین بچه ها تو ژن خودشونن یکم تحقیق کنید میفهمید درمو ...

چون هورمون  تزریق میکنن  که هرماه      ۱۰ تا یا بیشتر       فولیکول میکشن  بیرون       و چرخه اتو بهم میزنن      هم زودتر یائسته  میشی  هم     این اتفاقات میفته      عمم  الان  با اینک  سنش  کم داره یائسته  میشه  ...

شما دیدی  کسیو  بچه اش ای وی افی باشه ؟  من ۳ نفر  دیدم بچهاشون  علاوه بر ا ...

این بچه هایی ک دیدین اگه ای وی اف نبودن شاید شرایطشون بدتر بود و این بیماری ها در ژن اونا بوده اما از هر کی بپرسید چون بهترین کیفیت تخمک و اسپرم لقاح داده میشه و جنین بوجود میاد من چند تایی ک دیدم فوق العاده زیبا و باهوش بودن یکیشون الان پزشکه و مادرشم سالم سالمه

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

چون هورمون  تزریق میکنن  که هرماه      ۱۰ تا یا بیشتر      & ...

مطالب تاپیک منو بخون حتما به دردت میخوره گلم ... برای تقویت خودت و شوهرت ویتامین ای و ث و زینک بخورین. و عرق کاسنی هردو. طب سنتی میگه تا وقتی بچه دار شدین هر روز بخورین ... 

مطالب تاپیک منو بخون برای جنسیت داره ان شاالله به دردت بخوره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9996700/کلی-مطلب-دارم-برای-تعیین-جنسیت

برات صلوات فرستادم ان شاالله  بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور مثل رازیانه و....❌️❌️❤️

فارغ از هر دین و باوری آدم دوست داره بچه های باهوش وسالم و خوبی داشته باشه ... که نه غصه دیر راه افتادنش یا دیر حرف زدنشو داشته باشه نه غصه ناله نفرین دیگران...🚫

اگه دوست داری بچه باهوش و خوش اخلاق و باایمان و زیبا داشته باشی این مطالبو بخون و انجام بده ❌❌❌

یادت باشه
شخصیت و اخلاق و ایمان و عقل و همه چی بچت به دست تو میخواد شکل بگیره... پس حسابی تلاش کن ..
توی حاملگی همه کارارو بکن بچت دنیا بیاد نصف راهو رفتی

یه مثال هست که میگه ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است ... پس بنیاد بچتو عالی بساز .. وسعی کن تو اون نه ماه از گناه دوری کنی ....
غیبت ..تهمت...حسودی... دروغ.. یاهرچی که گناهه تو اون نه ماه دوری کن ازش 💓موفق باشین عزیز

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10683214&slug=خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-بشه-بدو-بیا&postId=308706153

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
این بچه هایی ک دیدین اگه ای وی اف نبودن شاید شرایطشون بدتر بود و این بیماری ها در ژن اونا بوده اما ا ...

خداکنه  که  منم  اگر ای وی اف کردم  بچم  هم  سالم  و هم  باهوش باشه    خدا از دهنت بشنوه

مطالب تاپیک منو بخون حتما به دردت میخوره گلم ... برای تقویت خودت و شوهرت ویتامین ای و ث و زینک بخوری ...

سر بچه اولم   خیلی نماز خوندم و     ارامش داشتم خیلی  هم راضی ام سر دومی هم  میخوام اینکارو بکنم

اتفاقا منم دوتا دختر دارم و برای سومی میخوام تعیین جنسیت ای وی اف کنم و از عوارضی ک برای خودم دارا م ...

مطالب تاپیک منو بخون برای جنسیت داره ان شاالله به دردت بخوره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9996700/کلی-مطلب-دارم-برای-تعیین-جنسیت

برای پسر شدن سیر و قوه هر روز شوهرت بخوره. عرق کاسنی ته استکان هر روز بخوره .. تخم کدو هر روز بخوره. جوز هندی بریز تو خورشت.. ویتامین ای و ث و زینک و اسید فولیک بخوره . 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
مطالب تاپیک منو بخون برای جنسیت داره ان شاالله به دردت بخوره https://www.ninisite.com/discus ...

والادشوهرم طبع ش خیلی گرمه و تغذیه ش هم خوبه یعنی انواع ویتامین ها و قرص اهن و زینک و ویتامین ب رو مصرف میکنه ولی فک کنم ضعیفه