2777
2789
عنوان

بچه ها موکت خونه به عهده خانواده داماده یا عروس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1819 بازدید | 99 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.با داماده.اوقاتت رو تلخ نکن مدارا کن زندگی توش همه چیز هست این لحظه تلخ هم الان شما واردش شدی بخشی از لحظات زندگیته اگر که امکانش رو داری تهیه کن،گذشت کردن سخته اما برای زندگی کردن تا جایی که امکان داره باید گذشت و بخشش داشت و لحظه ای هست که گذشت و بخشش معنا نداره،شما به اون لحظه هنوز نرسیدی و امیدوارم که نرسی.عروسیتون مبارک باشه و به پای هم پیر بشین.با تشکر.

شعارم خرد با ارزشترین گوهر معنوی توی این کره خاکی هستش خوشا به حال خردگرایان و امیدوارم که بتونم به خردم بیافزایم تا شاید فردی خردمندتر از قبل بشه.
حالا خونه سنگه دیگه موکت میخواد

جدی؟

سنگ باشه که حیفه موکت کنی😐😐

سنگ کلی پولشهه

خونه مامانم موکت بود قبلنا

انقد مو و پرز و خاک میگیره که نگو

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
اره نکبتا اعصابم خورد شد اصلا

ببین منو ممکنه روز جهاز برون بیان با ایل و تبارشون هزار عیب رو جهازت بذارند حرف آماده داشته باش بگو جهاز چیدم چه جهازی و قراره خودم لذتش ببرم نذار الکی عیب رو جهازت بذارند 

بعدم تا جایی که میتونی اصلا اونا رو نگو بیان روز جهاز برون

اومدن هم بگو ما رسم داریم حالا که اومدید دست پر بیاید و کادو بیارید تا چشاشون درآد لال شن

بابا چه فرقی میکنه چرا اینقد سخت میگیرین بهم بااین گرونیا نصف نصف پولشوبدین زندگیتون شروع کنین بخاطر ...

اره ولی آخه دارن پررو بازی در میارن

اونجاکه‌هایده‌میخونه"وای‌به‌حالش، رسواش‌میکنم‌من" پیداست‌اسکرین شات‌های‌سنگینی‌داره😂

ما خونه رهن کردیم اتاق موکت نداش خونواده شوهرم منتظر بودن ما بگیریم مام نگرفتیم من 3 تا فرش سایز کوچیکتر برا اتاقا و اشپزخونه گرفته بودم اونم دوتا 12 متری دیگ دیدن ابی گرم نمیشه از سمت ما رفتن خودشون خریدن😊

انسانیت💚🌿
والا بخدا ما دلمون خواست میبریم دلمون نخواست عیچی جهیزیه نمیبریم تازه کلی هم ناز و منت میزاریم که دخ ...

شما کجایی هستین؟

خدا مرسی بخاطر فندقی ک تو دلم کاشتی  الهی ک دامن همه ی منتظرا سبز سبز بشه.