2777
2789

سلام خانما من دو هفته پیش کورتاژ کردم تو این مدت خونریزی سبک داشتم یکم از حالت لکه بینی بیشتر اما امروز یه هو یه لخته ی خیلی بزرگ دفع کردم و یک ساعت بعدش یکی دیگه حالا خونریزی شدید دارم بند هم نمیاد

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

دردی مثل درد پریودی هم دارم حالا نمیدونم علتش چیه اگه کسی تجربه داره لطفا راهنمایی کنه خیلی ترسیدم

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کورتاژ نکردم ولی سابقه سقط داشتم با دفع شدن بچه و جفت کامل دردم خوب شد ولی یادم‌نمیاد خونریزیم چقدر ادامه داشت اما زیاد نبود ولی دخترداییم‌بعلت خونریزی شدید یک روز کامل بیمارستان بستری بود

عزیزم باید بری دکتر 

تو گوگل دیدم نوشته بود اگر تا دو ساعت شدید بود باید بری دکتر الان نزدیک نیم ساعته

من کورتاژ نکردم ولی سابقه سقط داشتم با دفع شدن بچه و جفت کامل دردم خوب شد ولی یادم‌نمیاد خونریزیم چق ...

منم بعد از عمل یک روز بستری بودم اما خونریزی زیاد نداشتم حالا میگم چرا دو هفته بعدش اینجوری شده

حتما کامل دفع نشده منم کورتاژ شدم اما همچین چیزی پیش نیومد

واقعا ممکنه آخه لخته ها زیاد بود مگه میشه اینهمه باقی بمونه تو کورتاژ پس اون دکتر دقیقا چیکار میکنه.تازه بعد دفع مگه نباید درد ساکت بشه و خونریزی کم برای من برعکسه 

منم بعد از عمل یک روز بستری بودم اما خونریزی زیاد نداشتم حالا میگم چرا دو هفته بعدش اینجوری شده

فک نکنم بقایا باشه اخه تو کورتاژ رحم کامل پاکسازی میشه حالا اگ سقط عادی بود یه چیزی شاید دیواره رحمت بوده 

ولی بازم برای اینکه مطمئن بشی برو دکتر 

خدایا حتی تو بدترین شرایط شکرت ❤

من کورتاژ نه ولی سقط انحام دادم با سایتوتک ی شب خونریزی زیاد داشتم و دردشدید که میگفتن شب اول طبیعیه بعد قطع شد و جفت نیوفتاد سونو بقایا نوشتن گفتن مونده تیکه هاش فرداشبش جفت افتاد خونریزی داشتم ۱۰ روزه خونریزی قطع شد

ولی پیش دکترم رفتم گفتن اگه شدید شد باید بیای

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
تنهایی ب همسرت بگو اگه دیر میاد حتما یک رب یبار بهت زنگ بزنه یا برو پیش خواهری کسی

میاد شوهرم تا یک ساعت دیگه

واقعا ممکنه آخه لخته ها زیاد بود مگه میشه اینهمه باقی بمونه تو کورتاژ پس اون دکتر دقیقا چیکار میکنه. ...

حتما برو دکتر طبیعی نیست من بعد کورتاژ رحمم کامل پاک شد کلا یک هفته از پریود کمتر خونریزی داشتم در حد لکه بینی بعدم کلا قطع شد نه دردی داشتم نه خونریزی