2777
2789

چ شوهر خوبی 

بابای من بااینکه مریضه افتاده گوشه خونه مامانم دماغشو تمیز میکنه غذاشو میده دهنش خرابکاری میکنه اردیبهشت عوضش میکنه حموم میبرتش ی قرون بهش نمیده فکر میکنه وظیفه مامانمه اینکارا🙂🙂💔

با افتخار دختر روستایی هستم🙆‍♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب درامد داره  برا من نصف درامدشو میده  چون کارهای خونه و بچه کاملاااا بامنه حقوق م ...

من به اضافه کارای خونه و بچه کارای خودشم با منه😂حقوق کجا بود

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
منم مثل شما بهم میده هرکار میکنم بیشتر نمی‌ده البته مخارج خونه با خودشه و تقریبا ماهی ۵۰درامدشه  ...

من که برام کافیه فقط گفتم به نسبت بقیه میخواستم بسنجم که کسی غیر از شما نگفت چقدر دریافت میکنن

من که برام کافیه فقط گفتم به نسبت بقیه میخواستم بسنجم که کسی غیر از شما نگفت چقدر دریافت میکنن

من خرج خونه با خودشه اما به من پول نمی‌ده به نسبت درآمدش واقعا راضی نیستم اینجا میبینم مثلا میگن شوهرمون ماهی ۲۰داره ماهی ۵به ما میده این خوبه

من هفته ای دوتومن میگیرم میشه ماهی هشت تومن

یه سری خریدای اینترنتی هم از کارت خودش انجام میدم

درآمد شوهرم بالاست البته