2777
2789
عنوان

به نظرتون دارم ولخرجی میکنم ؟😬😭

159 بازدید | 16 پست

با ۲۳ سن اولین بارع میخوام چند تیکه لوازم آرایش برا خودم بگیرم 

رنگ مو ،ژل ابرو،ریمیل ،رژ لب ،بالم لب،آینه کوچیک،یه مرطوب کننده پمادی،مام رولی

هنو عطرم ندارم 😭😭 از بس خرجم زیاده

یکم پول جمع کردم گفتم همینا رو بگیرم باز تا چند سال استفاده میکنم تازه میخوام ارزونتراش بگیرم که بیشتر نشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی هیچ کدوم ازینا رو تا حالا نخریدی؟

😭😂 فقط رنگ مو و آینه و مام و کرم مرطوب کننده گرفته بودم که خیلی وقته پیش همش تموم شدن 

اونای دیگه رو هم. برا اولین بار میخوام بگیرم

برا چی

تا چندسال بخوای استفاده کنی کمترین قیمت هم معمولا بدرد نخور و فیکن

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

😭😂 فقط رنگ مو و آینه و مام و کرم مرطوب کننده گرفته بودم که خیلی وقته پیش همش تموم شدن  اونای ...

بگیر عزیزم، تو یه دختر زیبا و جوونی باید این چیزا رو داشته باشی و استفاده کنی، بادی اسپلش، ضد آفتاب، آب رسان،رژ گونه، کرم پودر هم بگیر

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
شما اینارو داری؟

فقط رژ و ریمل و ضدافتاب رنگی دارم همین

اونموقع که اینارو استفاده میکردم پوستم داغون شد

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

فقط رژ و ریمل و ضدافتاب رنگی دارم همین اونموقع که اینارو استفاده میکردم پوستم داغون شد

آها

چرا مگه پوستت چیکار شده 

آخه من صورتم بدون آرایش خیلی بی روحه و زشته 

وقتی کرم و رژ میزنم خیلی عوض میشم اصن شاداب میشم

آها چرا مگه پوستت چیکار شده  آخه من صورتم بدون آرایش خیلی بی روحه و زشته  وقتی کرم و رژ ...

الان خوبه بد نیس پوستم خیلی چربه بعد کلا نباید زیاد کرم اینا بزنم دقیقا منم ولی خب اگه ارایش بزنیم پوستمونم داغون زشتر میشه دیگه