2777
2789
منم اجازه ندارم ک مثلا مشهدو گفتم داریم با کاروان میریم ولی با دوستپسرامون رفتیم این شمالو ک نمیشه گ ...

ولی دور از جونت بری ی وقت خدا نکرده اتفاقی بیفته خیلی بد میشه ها

میگم میخوای نری

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر همه اپن مایند هستن 

حس میکنم خیلی عقب افتادم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

نرو خدایی نکرده اتفاقی بیوفته برات مجبور شی خانوادتو خبر کنی .اگه بفهمن دروغ گفتی دیگه بهت اعتماد نم ...

اره افرین من دیدم چند نفر اینجوری پیچوندن تصادف کردن 

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
نه بابا اونجوری بد نیستن ک قبلا هم باهاشون رفتم  پسرای خوبی هستن ته خلافشون اینه مشروب بخورن ا ...

مشروب برات خلاف خیلی سطحی ایه ؟ 😐 برا من طرف کنسل میشه کلا 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

نرو خدایی نکرده اتفاقی بیوفته برات مجبور شی خانوادتو خبر کنی .اگه بفهمن دروغ گفتی دیگه بهت اعتماد نم ...

خانوادم انقدر اتو دادم دستشون دیگه بهم اعتماد ندارن الانم الکی گیر میدن ک عذابم بدن وگرنه من  براشون بی اهمیتم

شبش چجوره؟

کجا میمونن یعنی ؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بگو از طرف جایی میری شلمچه ای  مشهدی اینجور جاها رو بگو

اخه مشهدو بهار گفتم از طرف کاروان دوهفته موندم همش زنگ میزدن بیا و کلی دعوا کردنم 

انگار میومدم خونه خیلی خبر خاصی بدد همش دعوا و درگیری

منظورم همه جمع یا اتاق دارن هر کدام جدا؟

سوال منم هست 

ویلای کسی میرن 

هتل 

کلبه 

چه جور میمونن