2777
2789

سلام، من امسال اولین سالیه که مربی پیش ۲ هستم، تا حدودی آشنا هستم ولی میخوام بیشتر بدونم که علاوه بر اینهایی که نوشتم تو اون دو مورد دیگه چه مواردی اضافه کنم؟؟؟(منظورم هایلایتهای زرد و سبز هست که چه چیزهایی جزو آموزش های اصلی هست)

🌸 اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمّد وَ آلِ مُحمّد وَ عَجّل فَرَجَهُم 🌸

سلام من مربی پیش هستم 

شعر ،قصه گویی هم شما و هم نوآموزان ،نمایش های خلاق ،خیلی کارا میتونید انجام بدید .مثلا من می‌بردم تو حیاط مدرسه پرنده ها رو ببینن .درخت و برگ و لمس کنن

اللهم عجل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد همه رو تو یک روز انجام نده .مثلا نوشتید قصه و قرآن واعداد و حروف و قرآن و ...  اینطور خسته ...

مرسی عزیزم، بله این یک برنامه کلی هست. میخوام تقسیم بندی کنم که هرروز یک چیز باشه

بعد همه رو تو یک روز انجام نده .مثلا نوشتید قصه و قرآن واعداد و حروف و قرآن و ...  اینطور خسته ...

ببخشید عزیزم ی سوال

شما از اول مهر تا الان چیزی اموزش دادی ب بچه ها؟!

بچه‌های من از اول مهر رفتن

فقط ی روز گفتن نقاشی کردیم 

ی روز گفتن خمیر بازی

ی روز گفتن وقتی مامان و باباتون اومد بگین سلام‌خسته نباشید

برنامه ی هفتگی هم دادن ولی میپرسم از بچه‌هام‌میگن نه چیزی نگفتن.

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
ببخشید عزیزم ی سوال شما از اول مهر تا الان چیزی اموزش دادی ب بچه ها؟! بچه‌های من از اول مهر رفتن ...

کلاسای ما از دوشنبه شروع شده، تا امروز ۳ روز رفتم، هرروز حتما یک آموزش با شعر یا سوره یا تمرین اعداد، و قصه هم داشتیم، بعد از اون یک کاردستی یا رنگ انگشتی یا نقاشی و خمیربازی، و بازی هم جداگانه انجام دادیم ، بازی ها ی هدف دار و آموزشی.

ببخشید عزیزم ی سوال شما از اول مهر تا الان چیزی اموزش دادی ب بچه ها؟! بچه‌های من از اول مهر رفتن ...

سلام عزیزم 

من تو مدرسه کار میکنم زیر نظر آموزش و پرورش هستم .از پانزدهم کلاسم شروع میشه 

فقط یک ماه باید دست ورزی با بچه ها کار بشه .طریقه مداد گرفتن .آداب اولیه ی زندگی .مثل سلام و احترام و .. آشنایی با فضایی که هستن و ....

اللهم عجل لولیک الفرج

البته میگن هفته اول زیاد سخت نگیرید بزارید بچه ها با محیط و مربی و دوستاشون اشنا شن، آموزشهای اصلی از هفته های اینده شروع بشه بهتره.

کلاسای ما از دوشنبه شروع شده، تا امروز ۳ روز رفتم، هرروز حتما یک آموزش با شعر یا سوره یا تمرین اعداد ...

نه مربی اینا چیزی نگفته هروزم‌میپرسم چیکارا میکنید

یا میگن بازی میکنیم‌یا میگن خوراکی میخوریم😐

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
اها میگم ببخشید  حقوقتون چقده چند سال درس خوندین

من که تازه کارم قراره ماهی ۲/۵ بدن من ارشد علوم تربیتی دارم، گرایش مدیریت آموزشی. ولی بیشتر بابت این میرم که پسرم هم پیش دبستانی میره منم تو خونه بیکار نباشم. البته اون تو کلاس پسرهاست من مربی دخترهام...

من که تازه کارم قراره ماهی ۲۵۰۰ بدن من ارشد علوم تربیت دارم، گرایش مدیریت آموزشی. ولی بیشتر بابت این ...

چقد کمه واقعا   🥺ولی بازم خوبه برا پسرتون میرین از بیکاری خوبه 

پر  حسرت های شیرین💔