2777
2789
اره کار همیشه بابامه دنبال بهونه اس ک هرچی از دهن درمیاد بهم بگه چون قبلا هم عموم اینا منو با دوستپس ...

اها خب جوری رفتار کن اعتمادش بهت جلب شه 

منم بابام ببینه منو با پسر غریبه شاید زندم نزاره

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن این تصورات و پیش داوری شماست اگه زن بابای بدجنسی هستی بهت برخورده ب من ربطی نداره رو اخلافت کار کن ...

عزیزم من تازه ازدواج کردم نه زن بابا هستم نه دارم ۲۰ سالمه فقط میگم اینجوری نمیشه زندگی کرد سعی کن بسازی محبت کنی پدرت و اون خانم هم تو زندگی قبلیشون حتما کلی آسیب دیدن سعی کن دوباره با کارات اختلاف نندازی تو زندگیشون چون گناه دارن دختر اون خانوم هم مثل خواهرت بدون نه ی دشمن که از شرشون خلاص بشی

باید از تلخی انگور گذشت تا به یک مستی جانانه رسید 🍷باید از تیشه نامرد چشید نا به یک قامت مردانه رسید ❤️ ی دختر آذر ماهی عصبی ولی مهربون عاشق برادرم و همسرم هستم عشقای زندگیمن خیلی بلند پروازم و معتقدم به هرچی بخوام میرسم 🥰🥰 ۷ آذر برام قشنگترین روز خداس جون تولد سولی خانوم 🥳🥳🥳 واسه هیچ چیز بیشتر از یک شب غصه نمی‌خورم و معتقدم هرچی بخواد بشه میشه فقط باید خدای مهربونم بخواد ❤️❤️❤️ عاشقتم خداجونم
ن این تصورات و پیش داوری شماست اگه زن بابای بدجنسی هستی بهت برخورده ب من ربطی نداره رو اخلافت کار کن ...

شما حتی تو مجازی همبا بقیع دعوا داری خدا بداد اونایی که باهات زندگی میکنن برسه 

باید از تلخی انگور گذشت تا به یک مستی جانانه رسید 🍷باید از تیشه نامرد چشید نا به یک قامت مردانه رسید ❤️ ی دختر آذر ماهی عصبی ولی مهربون عاشق برادرم و همسرم هستم عشقای زندگیمن خیلی بلند پروازم و معتقدم به هرچی بخوام میرسم 🥰🥰 ۷ آذر برام قشنگترین روز خداس جون تولد سولی خانوم 🥳🥳🥳 واسه هیچ چیز بیشتر از یک شب غصه نمی‌خورم و معتقدم هرچی بخواد بشه میشه فقط باید خدای مهربونم بخواد ❤️❤️❤️ عاشقتم خداجونم
ولی خواهرت حق داشته منم بودم شاید بابامو مجبور میکردم برا منم بخره😁

خواهرم ک نیس دختر زن بابامه 

بعد من ازش چندسال  بزرگترم چندساله هیع ب بابام میگم بهم پول بده نمیداد بخاطر گوشی اون مجبور شدم ۱۲۸ گیگ بخرم😕 

شما حتی تو مجازی همبا بقیع دعوا داری خدا بداد اونایی که باهات زندگی میکنن برسه 

شما چرا دنبال زیر بغل مار میگردی انقدر بهت برخورده؟

اصلا حرفی ک زدی هیچ ربطی ب موضوع تاپیک من نداشت خدا ب داد اطرافیان تو برسه همیشه کاسه داغ تر ازاشی؟

شما چرا دنبال زیر بغل مار میگردی انقدر بهت برخورده؟ اصلا حرفی ک زدی هیچ ربطی ب موضوع تاپیک من نداشت ...

متاسفم واقعا طفلی پدرت 

و طفلکی اون خانم که بعد هزار زحمت بیای بهش بگی زن بابا چقدر گناه دارن واقعا خودتو اصلاح کن 

وگرنه تو زندگی زناشویی خودتم خیر نمیبینی نصیحت من به تو بای 

عزیزم من تازه ازدواج کردم نه زن بابا هستم نه دارم ۲۰ سالمه فقط میگم اینجوری نمیشه زندگی کرد سعی کن ب ...

شما داخل زندگی من نیستی پس لطفا پیش داوری نکن هرکسی از راه رسید زندگی بدی داشت باید سر زندگی کس دیگه ای اوار بشه؟شما الان خودت بگو ی زنی بیاد وازد زندگی بابات بشه بااینکه مامانت زنده و سرحاله چیکار میکنی؟بااینکه میدونستش طرف زن داره مامان من کلی باهاش حرف زد که زندگی منو خراب نکن(بابام هم مقصر اصلی کاری ندارم)ولی قرار نیس دلم واسه هرزنی ک طلاق گرفته مشکلات داشته بسوزه ک اینجوری باید ب بابام بگم حرمسرا باز کنه تا بقیه زنایی ک مشکلات دارن بی مشکل شن

متاسفم واقعا طفلی پدرت  و طفلکی اون خانم که بعد هزار زحمت بیای بهش بگی زن بابا چقدر گناه دارن ...

شما هم اول خودتو اصلاح  کن یاد بگیر قضاوت نکنی وقتی چیزی نمیدونی و تو زندگی کسی نیستی بعد برو بالا منبر ب سلامت

شما هم اول خودتو اصلاح  کن یاد بگیر قضاوت نکنی وقتی چیزی نمیدونی و تو زندگی کسی نیستی بعد برو ب ...

ان کس که نداند حرمت نان پدر 

از کجا دارم ز خویشش انتظار احترام

ان کس که نداند حرمت نان پدر  از کجا دارم ز خویشش انتظار احترام

سر تسلیم  من و خشت درمیکده ها

مدعی گر نکند فهم سخن گو سروخشت

از اونجایی که پست قبلیمو بی جواب گذاشتی معلومه نه عقل داری ن منطق فقط دنبال برطرف کردن عقده وکمبوداتی

سر تسلیم  من و خشت درمیکده ها مدعی گر نکند فهم سخن گو سروخشت از اونجایی که پست قبلیمو بی جواب ...

متاسفم برات دختر بی عقل 

لیاقتت همینه با یکی هم سن پدرت ازدواج کنی 

متاسفم برات دختر بی عقل  لیاقتت همینه با یکی هم سن پدرت ازدواج کنی

بی عقل خودتی که اول ی حرفی زدی الان نمیتونی جمعش کنی برای خودت تا صبح متاسف باش ن من 

خودتم میدونی اشتباه کردی ولی جسارت عذر خواهی نداری 

بی عقل کسی هست ک بدون شناخت از کسی هر حرفیو بزنه و بعدا ک بفهمه قضیه از چ قراره حتی ب کار زشتش ادامه بده 

چقدر بیکاری رفتی تاپیکامو خوندی فضولی کارای منم ب تو نیومده

بهت گفتن اگه سرتو کنی تو ماتحت بقیه پول میدن؟

ب تو چ ربطی داره من میخوام چیکار کنم؟ 

فضول خانم