2777
2789

خانوما یه سوال داشتم

زن داییم دوماه پیش زایمان کردن(طبیعی) ، روز دهم ب بعد حالش بد میشه مدام فشارش میفته و هرروز دکتر میرفت سرم وصل میکرد

الان دوماه گذشته همچنان همونطوری هست

چندتا ازمایش داده، سونوگرافی رفته ولی بدنش سالمه و فقط دکترا بهش قرص تقویتی و آمپول تقویتی مثل نوروبین میده

معذرت میخام هرروز صبح ساعت ۶ دقیق باید بره دسشویی و دفع داشته باشه درحالیکه خیلی غذا نمیخوره و بی اشتها شده ولی هرروز صبح سر ساعت باید دسشویی بره

بعد از دسشویی هم ک میاد یه بادی توی ماهیچه پاهاش میفته و انگار پاهاش فلج میشه تا ظهر نمیتونه تکون بخوره

اصلا دکترا نمیفهمن چشه

از یه طرف دیگه هم افسردگی بعد زایمان سراغش اومده

کسی میدونه این چه دردیه سراغش اومده و چه جوری درمانش کنیم

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه دفعش سر ساعته که خیلی عالیه 

ولی بقیه اش احتمالا از همون افسردگیش باشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

منم تا شش ماه بعد زایمان همیشه مریض بودم، سرم میزدم و تو سرمم دارو میزدن

دلیلش چی بوده عزیزم

زایمان طبیعی به چه شکل بوده،؟؟ زایمان سخت؟؟  با بی حسی؟؟

نه بی حسی نبوده عزیزم 

بعد زایمان هم خونریزی کرده

اینکه دفعش سر ساعته که خیلی عالیه  ولی بقیه اش احتمالا از همون افسردگیش باشه

خب چیزی نمیخوره ک مدام دفع داره خیلی هم لاغره 

خب چیزی نمیخوره ک مدام دفع داره خیلی هم لاغره 

اگه چیزی نمیخورد که تا الان دور از جون مرده بود 

قطعا میخوره ولی کم 

روده هاش هم منظم کار میکنه 

از این لحاظ مشکلی نیست 

باید اول افسردگیشو درمان کنه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

دلیلش چی بوده عزیزم

بدن مادر بعد زایمان ضعیف میشه

و خودم دچار عوارض بعد زایمان شدم، خشکی دست و پا

نمی تونستم به تنهایی از جام بلند شم، بدنم خشک شده بود، کمرم خم شده بود، بچم گریه میکرد نمیشد بغلش کنم دستم حرکت نمیکرد تکون نمیخورد

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
اگه چیزی نمیخورد که تا الان دور از جون مرده بود  قطعا میخوره ولی کم  روده هاش هم منظم کا ...

اره صبح یه لیوان شیر میخوره میره شب چند لقمه غذا میخوره 

بدن مادر بعد زایمان ضعیف میشه و خودم دچار عوارض بعد زایمان شدم، خشکی دست و پا نمی تونستم به تنهایی ...

چجوری درمان شدین چه دارویی مصرف کردین

و اینکه پیش چه دکتری ببریم چ تخصصی داشته باشه

چجوری درمان شدین چه دارویی مصرف کردین و اینکه پیش چه دکتری ببریم چ تخصصی داشته باشه

مرور زمان از عوارض بعد زایمان کم میکنه، افسردکی بعد زایمانم بعد شش ماه خوب میشه

بعد شش ماه که بچه کولیک خوب شد و خواب شبش بهتر شد خوب شدم

به نظرم کنار زندایی باشید تو بچه داری کمک کنید تا حالش بهتر بشه و از این بابت که تنها نیست و کمکار داره خودش راه حل برای بهتر شدن حالشه

غذاهای طبع سرد نخوره

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
سلام عزیزم دوقلوهات خوبن دخترن یا پسر 

سلام  عزیزم فداتشم دختر پسر هستن گلم