2777
2789

کدوم بهتره یا اگه چیز دیگه سراغ دارین بهم بگین لطفا و خواهشا. هیچ اسمی اصلا به دلم نمیشینه همینا رو هم همینجوری گفتم

تعداد رای : 28
نظرسنجی
امیررضا
10
35%
ایلیا
10
35%
آرمان
6
21%
امیرکیان
2
7%

این نیز بگذرد . . .

امیر کیا

امیر یل

امیر سام

آمیار

آمین

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه اسم بذار که امیر نداشته باشه مثلا به داداش بزرگه بگی امیر داداش کوچیکه هم برنگرده نگات کنه بنظرم ایلیا بهش میاد😍

🇵🇸🖤کاش میتونستم همه ی بچه های فلسطین رو تو قلبم نگه دارم تا وقتی که جنگ ها تموم بشه:)

اگه میخوای حتما دو اسمه‌ باشه

امیر صدرا‌، امیر کیان 

با افتخار گــیلکم❤️اصالتم‌ را میرزا کوچک خان جنگلی، پروفسور سمیعی ، محمد نامجو ، دکتر آذر اندامی و.. فریاد میزنند 🌿 زنده باد ایرانم💚🤍❤️ما گیلکا یه ضرب المثل داریم ننم اَنَ دِ لَ چه مارغانه بزه مفهوم؛ نمی دونم این چه توطئه ای کرده حکایت خیلیاست!،،رشتِ کُرم ایته‌ دسته گولم‌ 🌿‌‹توتمام‌منی،تمام‌پیداوپنهانم تمام‌داشته‌ونداشته‌ام تنهایت‌نخواهم‌گذاشت تاآن‌سوی‌ابدیَت E❤️P..
اگه میخوای حتما دو اسمه‌ باشه امیر صدرا‌، امیر کیان 

نه نمیخام دو اسمه باشه حتما اما هرچی من انتخاب می‌کنم شوهرم دوست نداره هرچی اون انتخاب میکنه من دوست ندارم . دیگه خسته شدم

این نیز بگذرد . . .

سلام شما درباره دانشگاه بین المللی امام رضا مشهد اطلاعاتی دارید؟دیدم جایی گفته بودید استاد بودید یه زمانی

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)
سلام بله تا حدی . در خدمت هستم عزیزم 

خیلی ممنون 

من مشهدی نیستم تا مشهد ۱۲ ساعت فاصله داره شهرمون

ولی چون دولتی نمیارم شنیدم این دانشگاه خیلی خوبه و مدرکش خیلی معتبره

میخواستم بدونم خوابگاه میدن؟هزینه خوابگاهش بیشتر از خودگردانه؟یا کمتر؟

شهریه اش رو حدودی میدونید چه قدر میشه؟برای رشته روانشناسی

معمولا شهریه اش بیشتر از غیر انتفاعی های دیگس یا کمتر؟با آزاد هم قیمته؟

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)
خیلی ممنون  من مشهدی نیستم تا مشهد ۱۲ ساعت فاصله داره شهرمون ولی چون دولتی نمیارم شنیدم این د ...

عزیزم من خیلی اطلاعات  زیادی در مورد امور مالی ندارم چون حدود هفت سال پیش تدریس داشتم اونجا و الان اومدم شهر دیگه . این شمارش هست زنگ بزن  بگو با حسابداری کار دارم هر سوالی داری بپرس جواب میدن 38041-051

این نیز بگذرد . . .