2777
2789

سلام تاپیک های قبلیم بخونین دوست داشتین دیگ راهی ندارم.بنظرتون یه تکه طلام یا تک پوش بهش بدم ازش جدا شم میترسم بهش بدم برهدوباره بیادبگه یه چی دیگه بده اخاذی کنه.چرا من انقد بدبختم اخه.هیچ کس ب دادم برسه.انقدک ترسوبدبختم.میشه راهنمایی کنید مصرفم داره سرکارم بعضی اوقات میره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق طلاق دارم ولی میترسم.اخه ادم انقد ترسو بدبخت میشه

از چی میترسی دقیقا؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

اگه معتاده راحت میتونید ازش جدا بشید 

احتیاج نیس چیزی بهش بدید

مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است

نهههههه نده محکم باش چون معتاده همش میاد ازت پول بگیره این اولا دوما تو دادگاه بگی معتاده نمیزارن جدا شی؟؟؟؟ یادمه زیر اون برگه ای ک در مورد عقد بود قانون دوازهمش این بود ک اگ یکی از طرفین اعتیاد داشت طرف دیگه راحت میتونه جدا شه

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔
خدالعنتش کن زندگیمو به گو کشیده  حق طلاق دارم ولی میترسم ازش

وااااا حق طلاق داری از چی میترسیییییییی؟؟توروخدت باج نده شجاع باش عزیزم نزار این بازی ادامه پیدا کنههه

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔