2777
2789
عنوان

چی کار می‌کنید شوهر گیرتون میاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1900 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک " دارن شوهرم میدن " چیشد پس    

نگاه نکن😂😂🤦‍♀️الان میرم پاکش میکنم 

لامصب یک نامزدی مزخرف بود 

شانس نداریم که

آخمن همیشه دیر می فهمم. که تو چقدر همه چی رودرست چیدی خدا...❤🌹
مطمن باش پسر سالم و خوب هیچوقت همسرشو از سایت انتخاب نمیکنه تو اینستا و تلگرام دیدم که آشنا بشند و ...

اتفاقا پسر خوب ، تو گپ های تلگرامی دختر و پسر ،دنبال همسر نمیگرده !  

سایت های همسر یابی مثل قبل نیست ، الان طرف باید همه اطلاعات شو بذاره ( مدرک تحصیلی ، عکس تمام صفحات شناسنامه و..) 

بعد اینجور نیست دختر و پسر باهم چت کنن ... تحت نظر خانواده ها باهم آشنا میشن 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

الان هر کی ازدواج کرده اکثرا مجازی آشنا شدن .خواهرم سایت  همسریابی عضویت داشت  .ازدواج کرد.بعد ۲ ماه یه نفر پیدا شد، درخواست ازدواجش سرکاری نباشه ،چند روز چت کردند بعدش ازدواج .فقط باید خیلی باهوش زرنگ باشی. آدمای نادرست زیادی این سایت‌ها عضویت دارند که اهل تجاوز و سوء استفاده گری هستند .بعضیاش ببخشید برای خود ار....عضویت دارند .هر کی عکس نا جور خواست نده چون قصدش ازدواج نیست هر کی خواست حرف های سک......بزنه و ازت سوال کرد قصد ازدواج نداره .بعضیاشون آدرس خونتون برای ازدواج میخوان تا بیان خونه خودت بهت تجاوز کنند .نباید بدون شناخت بری بیرون یا آدرس خونتون بدی .پسرا بعد ۳ روز چت خود واقعی‌شان نشون میدن 

پس اینجوری که نبابد اصلا 10سال به 10سال خاستگار داشته باشی که تو دوستی هام کمتر کسی پیشنهاد از ...

خب کلا بدم میومد راه نمیدادم الا با دوس پسرم نامزد شدم

متاسفانه چقدر ازت بدم میاد‌.

۱۸ سالته بعد دنبال شوهری ؟!🤧🤦🏻‍♀️ 

من دیگه اون آدم سابق نمیشم ،بعد دیدن تاپیک های سمی سایت 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
اتفاقا پسر خوب تو گپ های تلگرامی دختر و پسر  دنبال همسر نمیگرده !   سایت های همسر یابی مث ...

الان نمیدونم سایت همسریابی چه تغییری کرده . شاید آدمای خوب عضو شده باشند ولی درصدشون کمه 

الان نمیدونم سایت همسریابی چه تغییری کرده . شاید آدمای خوب عضو شده باشند ولی درصدشون کمه 

الان تحت نظارته .... مثلا شما ، خواسته ها تو از همسر آینده ات می‌نویسی طبق اون افراد رو بهت معرفی میکنن 

بعد درخواست واسطه میزنی ... خانواده پسر باهات تماس میگیرن