2777
2789
عنوان

مارمولک🦎😬

210 بازدید | 2 پست

قبلا درموردش تاپیک زدم👇🏿

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12048582/مارمولک-۲

حالا چندبار صدای تکون خوردن پلاستیک می‌شنوم امروز متوجه شدم همون مارمولک ای که الان رفتم تو فکر نکنه این اون تو زندانی شده راهی نداره بره بیرون آخه وقتی بابام اومد هر چی نگاه کرد دستشو حتی کرد اون تو چیزی نبود ما فکر کردیم سوراخی چیزی بوده رفته حالا میبینم هی داره تلاش می‌کنه از پشت پلاستیک بیاد بیرون😫 هم چندشم میشه میترسم هم دلم براش میسوزه عمرا من نمیتونم این پلاستیک رو باز کنم کاشکی همون موقع بابام میدید میکشتش یا یجوری میبردش بیرون از طرفی هم فکر میکنم اگه راهی به بیرون نداشته تا الان که باید از کمبود اکسیژن اون تو مرده باشه پس چرا داره تلاش می‌کنه بیاد بیرون 🤮

🤍

وااااییییییی🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴

مارمولک  وااااییییی مارمولک اگه دندون نداره با سوزن یه سوراخ کوچیک درست کن پرش سم بریز و حشره کش بزن اگه هم نمیددنم مارمولکا دندون دارن که بقیه چسبو میخوره میاد بیرون  وووووییی یه کاری کن اصلا چند لایه دیگه هم چسب بزن

معجزه زمانی رخ میدهد که تو به اندازه ای که انرژی صرف ترسهایت میکنی به رویاهایت انرژی بدهی🏞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.