2777
2789
عنوان

خاباندن نوزاد دو ماهه

249 بازدید | 25 پست

سلام بچم دو ماهشه و شیر خشکی نمیتونم چطور بخابونمش رو پام میزارم شیرش میخوره همین که تموم شد از خاب بیدار میشه یعنی خابش در حد چرت زدن راهکار واسه خابوندنش میخام

باهاش انقد بازی کن تا خسته بشه 

خودش بیهوش میشه 😃

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچسبون به سینت ک اروغ بزنه اونجوری نگه دار تا خوابش ببره من ک دخترمو اینجوری خوابوندم تو این یه هفته

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚

اولا چک کن رفلاکس نداشته باشه.اگر داشته باشه نمیتونه بخوابه

دوما با یه شال نرم دور دستاش قشنگ بچرخون سفت نباشه ولی نتونه دستشو تکون بده

حتما هم دمای اتاق باید براش ملایم باشه

من دخترم تا سه ماهگی فقط رو پام میخوابید میذاشتم پایین بیدار میشد بعدا فهمیدم گرمشه کولرو روشن میذاشتم و با روسری بلند میپیچیدم دور دستاش قشنگ میخوابید

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖
این لالایی نمیدونه زمین میزارم گریه میکنه

عادتش نده به همیشه بغل کردن گرفتار میشی اونوقت موقع خوابم باید همش بهت بچسپه تا بخوابه 

لالایی های اروم مثل گنجشک لا لا بزار یاد میگیره که با صداش بخوابه