2777
2789
عنوان

خانمهای کاشانی لطفا بیاید🚂🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 2106 بازدید | 15 پست

@دختر_گرانبها  

سلام عزیزم روزت بخیر. امیدوارم تگ من رو ببینی. ممنون میشم جواب بدی🙏🏻🌹

من و دوستم هردو ی مشکل مشترک داریم 

اونم اینه که مثلا قراره استاد دوستم دستیار بگیره و گفته هنرجوهای خودم پیام بدن 

دوستمم پیام داده و خود استادش استقبال کرده. بعد گفته فلان روز پیام بده تا درباره اش صحبت کنیم، دوستمم پیام داده. 

ایشون بعداز چندروز سین کردن و جواب ندادن گفتن ک باید حضوری بیای و برای حضوری رفتن هم دوستم چندبار هماهنگ کرده اما استادش مدام میگفته امروز فیلمبرداری داریم، امروز فلان کارو داریم و مدام پشت گوش مینداخته. تا بالاخره یروز حضوری رفته دوستم

و گفته استادش ک بازم بعدا باید صحبت کنیم. 

بعداز دوماه معطلی و اینکه هربار دوستم پیام میداده و ایشون خیلیی با تاخیر جواب میدادن یا اصلا جواب نمیدادن

یهویی گفته ک کلا منصرف شدم از دستیار گرفتن! 

باوجود اینکه از اول خودش پیشنهادشو داده بود و دوستمم ک درخواست داده بود خیلی استقبال کرده بود استادش. 

این وسط موقعیت کار کردن توی ی جای دیگه رو دوستم از دست داده. 

در چندمورد دیگه هم ک خود استاد شخصا پیشنهاد داده ک بیا فلان جزوه و لِوِل رو بگیر ازم و از روشون تمرین کن

اما این رو هم هرروز به تعویق میندازه بدون پاسخ درستی. 

انگار اصلا برای وقت و انرژی دیگران ارزشی قائل نیستن. 

درحالی که اگر همون اول یه نه قاطع میگفتن خیلی ارزشمندتر و محترمانه تر بود واقعا.

برای من هم همچین مواردی پیش اومده از طرف بالاتراز خودم یا کارفرما بوده یا مربی و... 

اینجور مواقع چه واکنشی باید نشون داد، چه حرفی باید زد، تا طرف مقابل فکر نکنه ما بیکار و الاف هستیم ک براحتی سربدوونه بقیه رو؟

انگار که زبون جفتمون دربرابر همچین افرادی قفل میشه. 

اگر ی غریبه بود بالاخره ادم ی چیزی میگفت

اما دربرابر استاد و مربی و.. چون قبلا محترمانه برخورد میکردن و چیزی یاد گرفتیم ازشون نمیتونیم واکنشی نشون بدیم... 

و من کلا فکر میکنم ی چیزی توی شخصیت هردومون وجود داره ک ب بقیه اجازه همچین رفتاری رو میده

خیلی طولانی شد ببخشید نمیدونستم چطور بدون مثال زدن مشکلمونو بگم🙏🏻

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /