2821
2789
عنوان

برادرم مریضی اعصاب داره😪

| مشاهده متن کامل بحث + 2069 بازدید | 71 پست
تو رو خدا تا جایی که ممکنه ازش جدا نشو خیلی بعدش اذیت میشن خیلی داداش من مریض هست ولی کاملا بی آزا ...

از شما چه پنهون خواهر 

اگه ازدواج دومم نبود و آبرو حتما جدا میشدم ، 

با اینکه موقعیت کار و حقوق عالی داره ، اما روانیم کرده خودشم قبول نداره بیماره ، بدجور شکاکه،فکر میکنه عالم و آدم به دنیا اومدن که منو دید بزنن ، با اینکه قشنگ چادرپیچم کرده ها، میخواد کلا ساکت باشم،  با هیچ مردی توی هیچ شرایط، حرف نزنم،  از همه مردا بدش میاد و متنفره حتی اگه اونروز سر راه یا اتفاقی یکی رو ببینیم که مشغول کار خودشه، 

ضد زنه، میگه زن شیطانه ، تو زود گول میخوری،حبسم کرده ، نمیذاره تا دم در برم , همه جا رو پوشونده حتی هواکشم الومینیوم زده فکر میکنع همه از بیرون دارن دید میزنن تو خونه رو ، کلا با شادی مخالفه با خنده مخالفه، فاز مذهبی گرفته ، هیچکسم قبول نداره،  با هیچکی ارتباط نداره،  منم همینطوری کرده خوشش نمیاد، سریع عصبی میشه و قاطی میکنه ، به هیچ کس اعتماد نداره ، احساس میکنم خساست داره ، خشونت ،مرد سالاره از همه جهت محدودم کرده ، کلا افسرده و پیرم کرده  ,بدبختی اینکه گیر داده کارت رو ول میکنی و بچه میخاد

فعلا که چاره ای نیست جز سوختن و ساختن ، میدونم بعد از طلاق خیلی آسیب پذیر میشن، تحملشو ندارن اما آدمم نمیشه

شرایط برادر شما با این وحشی خیلی فرق میکنه ،ان شالله داداشتون خودش رو پیدا کنه و به زندگی برگرده ،

شما هم برای من دعا کنید 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

این بیشتر ب پارانویید میزنه

آره نکبت خیلی هم شدیده ، قبول نمیکنه 

میگه شماها مریضید، شما خدا رو یادتون رفته ، مذهبی طور رفتار میکنه ولی خب اسلام این نیست ،با زن کلا مخالفه ،از نظرش زن باید تو ۷ تا جلد قایم بشه صداشم نباید غریبه بشنوه ، اینا عقاید منه، کوتاه نمیام و از این چرت و پرتا

میگم  مگه زن همین ایت الله رئیسی، خانم علم الهدی نبود چند روز پیش رفتش آمریکا تو سازمان ملل صحبت کردو گفتگو کرد با خبرنگارا و... 

کم مرد هست مگه تو این دم و دستگاه ، مگه شوهرش و پدرش هر دو روحانی نیستن !!! میگه بدبختی ما اینجاست که اینا رو الگوی میذاریم،این دست اصلگرا و هر چی سختگیر هست رو از پشت بسته ، کلی بحث و دادو بیداد ،حالیش نیست مرتیکه ، 

این آدم با محدود کردن زنش به آرامش میرسه ،عزت نفسشم زیر صفره

از شما چه پنهون خواهر  اگه ازدواج دومم نبود و آبرو حتما جدا میشدم ،  با اینکه مو ...

عزیزم این شرایطی که شما داری خیلی سخته

من فکر کردم شوهر شما هم مثل برادر منه

کاش راضی میشد بره پیش روانپزشک 

اگه فقط بخاطر آبرو کوتاه میای این کارو با خودت نکن، چند سال دیگه خودت هم عصبی میشی خدایی نکرده اونوقت مردم و آبرو هیچ کاری برات نمیکنه

مهاجرت کنی خیلی بهتر از تحمل این شرایطه

زن داداش من فقط بخاطر شرایط مالی جدا شد

لطفا برای شفاعت برادرم دعا کنید
نه این یکی علائم رو نداره ، توهم نمیزنه خیلی هم حواسش جمعه حتی توی خواب 

احساس میکنم قبلا هم راجبش تاپیک زدی ؟نه این اسکیزوفرنی نداره ولی پیرت میکنه😔به پدرش یا برادری کسی بگو باهاش حرف بزنه خودت یه بار تنهایی برو پیش دکتر اعصاب کامل اینارو براش توضیح بده بگو دکتر هم نمیاد شاید قرصی بهت داد بریزی تو آب بهش بدی

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
عزیزم این شرایطی که شما داری خیلی سخته من فکر کردم شوهر شما هم مثل برادر منه کاش راضی میشد بره پیش ...

تا حالا پامو بیرون نذاشتم از شهرمون ، طوری هم الان بی دشت و پام کرده که تا سر کوچه به زور برم ،دیگه مهاجرت که داستان خودش رو داره . 

سمت ما طلاق حتی برا یه بارم بده و جا نیفتاده ، با این فرهنگ مزخرفمون 

احساس میکنم قبلا هم راجبش تاپیک زدی ؟نه این اسکیزوفرنی نداره ولی پیرت میکنه😔به پدرش یا برادری کسی ب ...

برادرش و خانوادش اول باهاش مقابله کردن اما با زبون چربش  اونا رو راضی کرد که مشکلی نداره ، 

و به تحریک مادرشون کوتاه اومدن و میگن ما دخالتی نمی‌کنیم ، خودتون حلش کنید  

برادرش و خانوادش اول باهاش مقابله کردن اما با زبون چربش  اونا رو راضی کرد که مشکلی نداره ،  ...

تاپیکاتو خوندم خیلی شرایط سختی داری نه راه پیش دا ی نه پس😔ولی کارتو از دست نده خدا کمکت کنه

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
تا حالا پامو بیرون نذاشتم از شهرمون ، طوری هم الان بی دشت و پام کرده که تا سر کوچه به زور برم ،دیگه ...

خیلی سخته بخوای با یکی زندگی کنی که قبول نداره مریضه

یه راه نجات برای خودت پیدا کن

مهاجرت خیلی بخواد سخت باشه سه ماه نهایت یکسال اولش سخته

بعدش آشنا میشی 

به جاش از حرف مردم و این زندان راحت میشی

برو یه شهر امن که خیلی شلوغ نباشه

لطفا برای شفاعت برادرم دعا کنید

سلام 🌹ومتاسف شدم 🥺

بتونین تحت پوشش بهزیستی قرارش

بدین بیمه تامین اجتماعی (دارو وبستری)

وحقوق از کار افتادگی بهشون تعلق میگیره ویکسری خدمات ....که دقیق اطلاع ندارم .

ولی پیگیری کنین حتما

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز