2777
2789
عنوان

ی غذای خوشمزه پیشنهاد میدین😍

71 بازدید | 5 پست

دوست دارم ناهار امروز با من باشه ی چیز ساده چ خوشمزه 

فست فودی پیشنهاد بدین ک چ بهتر 

بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت...🖤                        اینجا هم جای غریبیه یکی بگه خیلی خوشگلم سعی میکنن بهش ثابت کنن اینطوریام نیست کسی هم تاپیک بزنه بگه زشتم همه حتی به دروغ میگن وااای چه زیبایی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسنک   شنسل مرغ  بال و کتف سوخاری ته انداز مرغ با برنج هم خوش مزه و سادس

اسنک رو ی توضیح کوتاهی میدی چیحوری درست میشه‌

بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت...🖤                        اینجا هم جای غریبیه یکی بگه خیلی خوشگلم سعی میکنن بهش ثابت کنن اینطوریام نیست کسی هم تاپیک بزنه بگه زشتم همه حتی به دروغ میگن وااای چه زیبایی!
میشه بگی چی هست؟ اسمشم نشنیدم ساده س؟

آره خیلی همون سیب زمینی پنیری خودمونه با مختلفات دستورش رو از ساندویچی نزدیک مغازمون یاد گرفتم سیب زمینی ها رو که سرخ کردید حالا قارچ کالباس یا مرغ فلفل دلمه ذرت کلا اینا یکم تفت میدید بعد میریزید رو سیب زمینی اگه ماکاروفر یا فر دارید تو فر۵ دقیقه با گریل پنیرش پیتزا رو میزارید آب بشه اگه ماکاروفر یه دقیقه تو ماکاروفر اگرم هیچ کدومش رو ندارید داخل یه ماهیتابه بزرگ پنیر رو میریزید روی سیب زمینی و مختلفاتش با حرارت خیلی کم ۵ و ۶ دقیقه میزارید بمونه نوش جان (البته مخلفات هر چی که دوست دارید میتونید بریزید من با اینا درست می کنم

اسنک رو ی توضیح کوتاهی میدی چیحوری درست میشه‌

من با مایه ماکارونی درست میکنم میشه به جای گوشت سوسیس یا هر چی دوس داری بریزی

روی نون تست یه کم میریزم بعد پنیر پیتزابعد یه دونه  پنیر ورقه ای دوباره یه نون تست روش میذارم تو ساندویچ ساز