2777
2789
عنوان

افسرده شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 43 پست
شما چرا شبا نمیخوابین؟؟؟حسرت خواب شبانه دارم 

من چی بگم تو روز دنبال زندگی بودم نبود شب نشست پای درد دلم وقتی همه خواب بودن از اونجا بود که من شبا روزام شروع میشد ..من شبا خود واقعیمم بدون نقاب 15ساله این حالمه 

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه شب چی داره نه جایی آدم می‌تونه بره نه هیچی ،فقط مجبوری بیایی مجازی

زمان ما مجازیم نبود ...تلوزیون بودو فیلماش ...کتابا بودن با قصه هاش ..ماه بود و ستاره ها ما بودیم و رویاهامون ...یه دنیای خیالی که همه باهم توش موفق و خوشحال بودیم ما شب گردها ...تو روز کسیو نداشتیم باهاش همفکر باشیم مسخرمون میکردن ...همون شب با فیلمهامون خاطره داشتیم ..

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
هییی چی بگم 

چی بگم فقط شبگردای واقعی میدونن من چی میگم اما صبحا متعلق به افراد موفقه ..شبا برا دیوونه هاست 😉

دقیقا ،گاهی میگم کاش حداقل ی کاری داشتم 

خب خیاطی ..شیرینی پزی ..استایل 

علاقه ندارم ب اینجور کارها 

🤦 برو پیاده روی آهنگ بزار یا حرف های هلاکویی و بزرگان

قرآن کریم و شروع کن به یادگیری از ترجمه معنا مفهوم بهترین اتفاق زندگی ببین نری پای قصه ملا و آخوند خودت قرآن کریمو بیار و خودت با خدا حرف بزن ببین خالقت بهت چی میگه حرفای خدارو گوش کن یعنی قسم میخورم به چیزی میرسی که از این رو به ان روت میکنه اصلا دین .و این چیزارو بزار کنار ...برو خودت ببین خداوند چی میگه

قرآن کریم و شروع کن به یادگیری از ترجمه معنا مفهوم بهترین اتفاق زندگی ببین نری پای قصه ملا و آخوند خ ...

خیلی وقته تصمیم گرفتم ،من قبلاً خیلی نماز خون بودم اما کاهل شدم از وقتیم کاهل شدم نور و زندگی از زندگیم رفته

خیلی وقته تصمیم گرفتم ،من قبلاً خیلی نماز خون بودم اما کاهل شدم از وقتیم کاهل شدم نور و زندگی از زند ...

پس برگرد عزیز به حقیقت