2777
2789
عنوان

افسرده شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 43 پست
من مجردم و ایده آلم اینه که یه خانم خونه دار بشم بعدش با عشق برا شوهرمو بچه هام غذا درست کنم به خ ...

هیییییییی منکه داغان شدم ،اینقدر دلم فک زده برم خونه ی مامانم بگیرم بخوابم هیچکس باهام کاری نداشته باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکسی نیست باهاش برم ،تازع اگرم برم باید بچمم ببرم نمیتونم تنهاش بذارم ک 

بزارش پیش پدرش...خودت تنهایی برو سعی کن به کسی وابسته نباشی و خودت همیشه خودتو شاد کنی...من بعد از دو تا بچه واقعا اینو فهمیدم و اجرا میکنم... غروب ها از شوهرم میخام دو ساعت برم پیاده روی و خریدی چیزی بعدش هم یه دوش آب گرم کلی حالتو عوض می‌کنه و برای فردا آماده

[QUOTE=311826729]بزارش پیش پدرش...خودت تنهایی برو سعی کن به کسی وابسته نباشی و خودت همیشه خودتو شاد کنی...من بعد از د ...[/QUOTEب کسی وابسته نیستم اصلا ،اما مشکل اینجاست شوهرم نمیتونه نگهداره هروقت بچه رو بهش سپردم ب گریه انداخته بچه رو ،اصلا اعصابمو خورد می‌کنه 

یعنی چی ؟؟چیکار کنم 

انسان وقتی به لحاظ روحی و جسمی تخلیه نشه هورمون دوپامین بدنش افت میکنه دوپامین همون هورمونیه که باعث انگیزه و شادی و همه چی میشه وقتی این هورمون کاهش پیدا میکنه پشت سرش سروتونین هم کاهش پیدا میکنه و منجر به بی حالی و پکر شدن و افسردگی و بی انگیزگی و کلییییی مشکلات میشه که به مرور زمان تبدیل به عادت میشه تو کشور ما تفریح وجود نداره نمیگم نیست هست برای قشر مرفه وجود داره جسم باید تخلیه انرژی بشه طوریکه وقتی شب سر رو بالش میذارید از خستگی درجا بیهوش بشید و سر صبح با انرژی کامل بیدار بشید گوشی یکی از هموناییه که هورمون دوپامین رو نابود میکنه تا چند ماه پیش قرص دوپاویت توی بازار بود الان دیگه نیست چون اگه اشتباه نکنم ساخت انگلستان بود و گیر نمیاد برای اینکه این حس ها از بین برن باید دوپامین مغز افزایش پیدا کنه 

مصرف بادوم زمینی روزی 10 دونه میتونه اینکار رو بکنه رفتن به فضاهای جنگلی و قدم زدن رفتن تو رودخونه رفتن بالای کوه دوچرخه سواری 

کلا اینو میگم بدونید هرچقدر که زندگی ساده تر داشته باشید خوشحال تر هستید 

مثل عشایر که هیچ امکاناتی ندارن ولی از تمام ادمای شهر نشین شادترن 

گوشی کاری کرده که مغز انسان رو به دست گرفته چون هرچی بخوای تو نت هست و هرچقدر بخونی تموم نمیشه چندگانگی شخصیتی به انسان حمله میکنه در مورد هر سوالی که تو ذهن وجود داره چند ده هزار جواب تو نت وجود داره و اینکه مدام نگاه کردن به صفحه گوشی باعث کاهش دوپامین میشه 

وقتی برای بارون دعا میکنی..منتظر شل و گلش هم باش
[QUOTE=311826806]انسان وقتی به لحاظ روحی و جسمی تخلیه نشه هورمون دوپامین بدنش افت میکنه دوپامین همون ...

به مدت یکماه همتون گوشی قرن بوق دستتون بگیرید از همون دکمه ایا که هیچی نداره بعد متوجه اوضاع و احوالتون میشید گوشی لمسی به هیچ دردی نمیخوره جز اعصاب خوردی 

وقتی برای بارون دعا میکنی..منتظر شل و گلش هم باش