2777
2789
چرا هست.اصلا غیرتی بودن مردها به این معنی نیست زن باید توخونه باشه تواجتماع نباشه با کسی رفت وآمد نک ...

شوهر من معتقده یه زن میتونه هرجا خواست بره هرجور خواست باشه ولی یه مرد حق نداره مزاحمت ایجاد کنه گردن اون مردو باید خورد کرد😐😃

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک میکنم میکنم تو مهمونامونیاشون مشروب  آزاده درسته ؟

من اوایل عقدم رفتم شهرستانشون اونجا کل فامیل های نزدیکشون زن و مرد نشسته بودن مشروب میخوردن اما خانواده شوهرم فقط مرداشون میخورن بستگی داره اعتقاد به دین داشته باشن نمیخورن ولی اکثر زناشون میخورن کلا خوش گذرونن 

فک میکنم میکنم تو مهمونامونیاشون مشروب  آزاده درسته ؟

اینم مثل همه جاها اختیاریه 

مثلا تو خانواده خودم وهمسرم تابحال کنار خانواده مردها رو میگم مشروب نخوردن ولی بیرون اگه بخوان میخورن 

شوهر من معتقده یه زن میتونه هرجا خواست بره هرجور خواست باشه ولی یه مرد حق نداره مزاحمت ایجاد کنه گرد ...

دقیقا.شوهرمنم منو شهر غریب ۲هفته ۱ماه تنها میزاره خودش زنگ میزنه میگه برو بیرون یه هوایی بخور پوسیدی تو خونه.ولی قبل اذان مغرب باید خونه باشم اگه تنها باشم خودش باشه تا نصف شبم بیرونیم گاهی اوقات.

ولی نباید لوندگی ولوس بازی دربیارم پیش مرد غریبه ومغازه دار.آی از ناز کردن وناز حرف زدن پیش مغازه دار بدش میاد

ببخشید ولی من رو اخلاق شوهرت کراشیدم/:' 🤣🤣🤣

میخوای بیا ببرش😂

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa
چقدر خوبن کردا من عاشقشونم 

عزیزم تو خوب خوبی برای همین کوردها رو خوب مبینی 

این یه نعمته 

بعضی ها از کورد متنفرن برای اطلاعت غلط یا به خاطر مذهبشون 

دنیا وآدمها رو هر جور نگاه کنی همان گونه میبینی 

من کورد آذربایجان غربی. بوکان هستم  خوب وبد همه جا هست فقط مال یه قوم خاص نیست دوست عزیز&nbs ...

عزیزم صیغه رو اکثرا قبول ندارن همون طور که ۴تاعقدرسمی رو کسی قبول نداره هردوکاربنظرم بافطرت انسان درتضاده

غریبه ها در شب🌹